Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja się nie dziwię ze nie chcę się tobie nigdzie wychodzić... Zamieszkuje tam ważny i duży lokator!
Buzi w brzuszek :*
To dobrze ze wyjazd udany a twój odciąga Cię od kompa. Masz teraz czas na relaks! Rozumiem, ze test na następny dzień był negatywny tak? Spokojnie, na pewno znajdą przyczynę... muszą!!

Ja ostatnio na chomika choruje ale mój się ze mnie śmieje... :-(
Śmigaj odpoczywać, wyleguj się ile wlezie :-) z zawrotami głowy nie ma żartów:-( nie wiem jak to jest w ciąży, ale wiem jak jest ogólnie Trzymaj się twardo :-)Dziewczyny sorry ale dziś z wami nie posiedzę i nie pocieszę jak coś.
Mam tak okropny początek 3go trymestru... Obudziłam się już z początkowymi mdłościami, poleciałam do sąsiadki na siusiu. Wróciłam do domu, zrobiłam sobie jedną bułeczkę próbując łapać głębszy oddech. W pokoju myślałam, że po pół godzinie mi minie ale potem zaczynało być gorzej. W pewnym momencie robiło mi się tak słabo, że zaczynałam odlatywać i myślałam, że z łózka zjadę nieprzytomna, oczy latały mi w różne strony i nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Otworzyłam okno troszkę ustąpiło i zaczęło mnie łapać takie zmęczenie, że przez 2 godziny drzemałam. Teraz czuję się jak przeciągnięta przez magiel tysiąc razy, zmęczona, tępa i nie wiem ogólnie co się dzieje.
Także wybaczcie moją dzisiejszą niedyspozycję i nieobecność.

. Może do Zakopanego się wybierzemy bo tam nie byłam jeszcze