Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak taką listę trzeba ułożyćhhahha żartowałam nie mam takiej listy, ale możemy ułożyć :-)
odnośnie seksu w dziwnych jak dla nas miejscach nie żartowałam ;-)
Ael, nie lubie Cie, a dziewczyny to sie z kazdej fasolki ciesza![]()

Słuchajcie z szoku wyjść nie mogę, my tu tak liczymy staramy się a moja ciotunia znów jest w ciąży - po raz 6ty !!!

Bo chcesz,żebym tak jak Ty miala mdlosci do 3trymestru :-) Napewno już na Cie znam :-)
A może zwyczajnie stres i nastawianie się na Dzidzię Was blokuje? Kupiłam sobie dwie spódnice, bo spodni mam pełno, a spódnicę jedną, a do gina lepiej w spódnicy
-50% Ciążowa spódnica z panelem bawełna L 40 (1746105052) - Aukcje internetowe Allegro taką o. Śliwka i turkus![]()
jak dla mnie to przegięcie pały ;-)ale niektórzy mają potrzebę wielkiej familijiiiiiSłuchajcie z szoku wyjść nie mogę, my tu tak liczymy staramy się a moja ciotunia znów jest w ciąży - po raz 6ty !!!
o matko piękna, cudowny ołóweczekA może zwyczajnie stres i nastawianie się na Dzidzię Was blokuje? Kupiłam sobie dwie spódnice, bo spodni mam pełno, a spódnicę jedną, a do gina lepiej w spódnicy
-50% Ciążowa spódnica z panelem bawełna L 40 (1746105052) - Aukcje internetowe Allegro taką o. Śliwka i turkus![]()
To ja chyba w ciąży nie jestem... jak nam gin zabroniła współżyć to ja byłam szczęśliwa że mam wymówkę... nie wiem co się stało ale w ciązy libido mam na poziomie Zero.......
Ta masa czekoladowa mi najbardziej smakuję z biszkoptem ;-) Ja nie mam daru do robienia ciast... za to ogólnie bardzo dobrze gotuję...