reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje to jakie najdziwniejsze miejsce do uprawiania milosci zaliczylas?

Ael, nie lubie Cie, a dziewczyny to sie z kazdej fasolki ciesza :-p

reklama
hhahha żartowałam nie mam takiej listy, ale możemy ułożyć :-)
odnośnie seksu w dziwnych jak dla nas miejscach nie żartowałam ;-)
tak taką listę trzeba ułożyć :) ech dziewczyny nawet nie wiecie jaką mam ochotę na takie małe co nieco w kuchni ale u nas to niemożliwe :( za dużo domowników. trzeba się w plener przenieść chyba ;)

Słuchajcie z szoku wyjść nie mogę, my tu tak liczymy staramy się a moja ciotunia znów jest w ciąży - po raz 6ty !!!

dziekuje za cieple przyjecie:-) staramy sie od marca 2010, po drodze mialam zbijana prolaktyne, ktora teraz kontroluje, mialam monitoring cyklu, pecherze mam ladnie rosna i pekaja, M ma dobre nasienie. czeka mnie w kolejnym cyklu HSG i czuje ze niedroznosc jest przyczyna naszyych dluugich staran

Słuchajcie z szoku wyjść nie mogę, my tu tak liczymy staramy się a moja ciotunia znów jest w ciąży - po raz 6ty !!!
jak dla mnie to przegięcie pały ;-)ale niektórzy mają potrzebę wielkiej familijiiiii

A może zwyczajnie stres i nastawianie się na Dzidzię Was blokuje? Kupiłam sobie dwie spódnice, bo spodni mam pełno, a spódnicę jedną, a do gina lepiej w spódnicy :)

-50% Ciążowa spódnica z panelem bawełna L 40 (1746105052) - Aukcje internetowe Allegro taką o. Śliwka i turkus :)
o matko piękna, cudowny ołóweczek :)
jak ja wreszcie będę miała brzusia to mam zamiar się zaje.biści ubierać, pod warunkiem, że nie spędzę 9 miesięcy w łóżku z zakazem poruszania się

Ostatnia edycja:
reklama
W ciąży kobieta to sex maszynka? :szok: To ja chyba w ciąży nie jestem... jak nam gin zabroniła współżyć to ja byłam szczęśliwa że mam wymówkę... nie wiem co się stało ale w ciązy libido mam na poziomie Zero.......

Myszenka! Witamy na forum! Ja o ciąże starałam się 11 miesięcy, a są tu dziewczyny które starają się jeszcze dłużej... Więc nie martw się, sama nie jesteś! Z nami szybko mija czas do II kreseczek :-p

Ciasta próbowałam... ALE ZAKALEC!! :-D Ta masa czekoladowa mi najbardziej smakuję z biszkoptem ;-) Ja nie mam daru do robienia ciast... za to ogólnie bardzo dobrze gotuję...

Do góry