Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.. ale jakoś w dupie to mam..nigdy sie nie spozniam to dzisiaj zaszalalam ;p
ja jestem czekajaca na testowanie...witam w naszym skromnym juz gronie:-)Hej dziewczynkiczy jest tu jeszcze jakaś starająca się czy same zafasolkowane? bo czuje się jakaś samotna
(
badania zawsze warto zrobic, moim zdaniem warto jeszcze mierzyc sobie temperature dla zaznajomienia sie ze swoim cialem. wtedy latwo mozesz stwierdzic czy wystapila owulacja czy nie i wtedy zrobic dodatkowe badania...ja np mialam zla prolaktyne i nie mialam w ogole owulacji przez 3 pierwsze cykle, teraz biore bromergon i owulacja wedlug tempki i obserwacji sluzu byla. zycze szybkiego zafasolkowania i 3 mam &&&&&&&&:-)Witam Was Dziewczynki
To mój pierwszy cykl starań. We wrześniu zrobiłam sobie badania: morfologia, toxo IgG IgM, CMV IgG IgM, różyczka IgG, grupa krwi i wymaz z pochwy. Zaczęłam też łykać Femibion natal 1. Ostatnia @ 17.09, potem przytulanki min. 14 dc, 16, 17, 18 dc. Dzisiaj mam 23 dc i pozostało mi już to co najbardziej "lubią" wszystkie staraczki czyli czekanie.
cudownie kochana!!! bardzo sie ciesze i serdecznie gratuluje!!!!Beta 85,6chyba jestem trochę w ciąży
![]()