reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hello :-):-)
Ja za to śpię jak zabita, zero wstawania na siku, zero przebudzeń, tylko z boku na bok się odwracam i mruczę przy tej czynności jak misiek (tak mówi mój mąż :-)).
Za to mam inny problem, cały czas mnie coś kuje w prawym pośladku, nie wiem czy to od kręgosłupa, czy od czego. W każdym razie zaczęło sie tak w 6-7 tygodniu ciąży i cały czas trwa, raz mocniej, raz słabiej, ale non stop czuje ten ból.

Może to delikatna rwa kulszowa? ubieraj się ciepło, chroń nerki i noś skarpetki :)

:) a ja nie chcę takiej poduchy bo u mnie nie zda egzaminu za bardzo się wiercę z boku na bok nocą. Coś innego wymyślę.

Żono dzie żeś ty? Śpisz jeszcze czy co?

Ostatnia edycja:
Ja to wszystkie możliwe pozycje w śnie przybieram poza spaniem na plecach :-D

Zastanawiam się jakie mięsko dziś kupić za jakąś godzinę dwie będzie pan. Obiad dziś prosty acz smaczny :D

Wczoraj byłam z małżem na tzw. ciuszkach i znalazłam sobie płaszczyk za całe 12 zł taki że jak pasek wsadziłam i zapięłam teraz jest ok a na wiosnę bez paska powinien mi się brzuch zmieścić :D i sukienkę/tuniczkę z dzianinki :D chociaż nie przepadałam to teraz mi wygodniej jak do tego getry założę :)

Ja nosze już takie grubsze rajstopy den 40 czy jak to tam, narazie normalne, ale w grudniu kupię sobie już ciążowe, jest mi w tym wygodniej niż w spodniach. Tez muszę iść na ciuchy i kupić płaszcz na zimę. Bo w ubiegłym roku byłam strzyga i nosiłam 36/38 a teraz to mi brzuchalek w niego nie wejdzie. A płaszcze sprzed diety wydałam a tu zima tuz tuż :-)

reklama
Do góry