reklama
Hello :-):-)
Ja za to śpię jak zabita, zero wstawania na siku, zero przebudzeń, tylko z boku na bok się odwracam i mruczę przy tej czynności jak misiek (tak mówi mój mąż :-)).
Za to mam inny problem, cały czas mnie coś kuje w prawym pośladku, nie wiem czy to od kręgosłupa, czy od czego. W każdym razie zaczęło sie tak w 6-7 tygodniu ciąży i cały czas trwa, raz mocniej, raz słabiej, ale non stop czuje ten ból.
Może to delikatna rwa kulszowa? ubieraj się ciepło, chroń nerki i noś skarpetki
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
zamówiłam sobie u męża prezent na święta w postaci tej poduchy do spania i chusty do noszenia maleństwa :-)
Ty mnie kochana nie strasz, ale muszę się po obserwować bo to nie wygląda ciekawie.Może to delikatna rwa kulszowa? ubieraj się ciepło, chroń nerki i noś skarpetki![]()
zafasolkujęodzaraz
a ja śpię głównie na prawym boku, ale mam jeszcze tendencje do przewracania się na brzuch i właśnie żeby tego nie robić, to trzymam małą poduszkę między kolanami, a z takim banankiem było by wygodniej :-)
Ja to wszystkie możliwe pozycje w śnie przybieram poza spaniem na plecach 
Zastanawiam się jakie mięsko dziś kupić za jakąś godzinę dwie będzie pan. Obiad dziś prosty acz smaczny
Wczoraj byłam z małżem na tzw. ciuszkach i znalazłam sobie płaszczyk za całe 12 zł taki że jak pasek wsadziłam i zapięłam teraz jest ok a na wiosnę bez paska powinien mi się brzuch zmieścić
i sukienkę/tuniczkę z dzianinki
chociaż nie przepadałam to teraz mi wygodniej jak do tego getry założę 

Zastanawiam się jakie mięsko dziś kupić za jakąś godzinę dwie będzie pan. Obiad dziś prosty acz smaczny
Wczoraj byłam z małżem na tzw. ciuszkach i znalazłam sobie płaszczyk za całe 12 zł taki że jak pasek wsadziłam i zapięłam teraz jest ok a na wiosnę bez paska powinien mi się brzuch zmieścić
zafasolkujęodzaraz
Ja nosze już takie grubsze rajstopy den 40 czy jak to tam, narazie normalne, ale w grudniu kupię sobie już ciążowe, jest mi w tym wygodniej niż w spodniach. Tez muszę iść na ciuchy i kupić płaszcz na zimę. Bo w ubiegłym roku byłam strzyga i nosiłam 36/38 a teraz to mi brzuchalek w niego nie wejdzie. A płaszcze sprzed diety wydałam a tu zima tuz tuż :-)
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dobry!
Ale pogoda...brrrrr...
Jak tam się mamusie czują? No i przyszłe mamusie też oczywiście?
Ale pogoda...brrrrr...
reklama
Dobry!
Ale pogoda...brrrrr...
Panikaro! Napisz dziewczynom co Ci si e dziś śniło?
Podziel się: