reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ale kosa nic mi sie nie chce najlepiej przelezalabym caly dzien w lozku
dziurko czekamy na wiadomosci
zafasolkuje zgrabniutki brzucholek
a wiecie co u mnie 9dc i cos czuje zeowu była ale nie wiem na bank poprostu jakos tak czuje

Idę kochane troszkę posprzątać!! A tak mi się nie chce!!!! :dry: niby się dzisiaj wyspałam a jestem jakoś tak wyjątkowo słaba... oczy mi się zamykają a wszystkie mięśnie odmawiają posłuszeństwa

Witam się z pozycji łóżkowej...
Tak, tak, po wczorajszej wizycie mam prikaz leżenia. Szyjka się skraca, już miękka... Na twardnący brzuch mam jeść więcej magnezu. A mnie dziś tak nosi, że szok...

Zafasolkuję, cudny brzuszek :)

Kwiatuszek, to ja &&&&&&&&&&&&7 i ~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja właśnie objadam się fasolką! No i czekam na moją Dziurkę :*

Sil biedaczku... heh ty następna do rozpakowania w kolejce :-D Ael urodzi to ty będziesz na celowniku :tak:

Sil w takim razie oszczędzaj się!!! tak jak Fifka pisze jesteś następna w kolejce :-)

A moja zupa krem ze szpinaku już się gotuje, ziemniaczki obrane, schabowym przyprawiony i zapanierowany - teraz pozostaje czekać tylko na małża! Dzisiaj mam jakąś taką wenę do gotowania, że jeszcze bym jakieś dobre ciasto upiekła, tylko musiałabym coś prostego znaleźć bo nie mam zbyt skomplikowanych składników w domu :-p

reklama
Do góry