reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurko: dziekuję za oficjalny tytuł zony nr 2 :-)
no ja to prawdziwa miastowa z krwi i kości , ale z marzeniami o domku na wsi :-D

neciuszka:eee to za daleko mieszkasz zeby na tortillę wpaść, a co wprowadzę sie do ciebie na tydzień :-D

dziurka: zaraz poczytam

martocha: ja mam ten problem co tym, my biedulki musimy pracować ,chociać raz chcemy raz nie, jak była mwczoraj u gina to mnie kusiło zapytać o zwolnienie, ale się wstrzymałam, poczekam aż będą mrozy i wtedy sobie wezmę :-).

neciuszka: ale zapowiadam, nic nie robie, tylko jem i śpię no i pogaduchy :-) i radzę męża wyeksmitować bo z 3ma ciężarnymi by zwariował hehehe

Dobry!:-D

Fasola wieksza ma 6,5 a mniejsza bodajze 5, 8 czy 7 ...jakos tak. Ale widze moja droga,że u Ciebie piękny brzusio juz:-)

Mój ma 6,2. Brzusio widać, bo ja niestety jestem z tych większych kobitek. Tzn jestem kurdupel, ale z tendencjami do tycia. I niestety hormony przez 2 miesiące przed ciążą odbiły się na wyglądzie. A teraz to już wiadomo, siedzi bohater w brzuchu i się rozpycha ;-)

Ok idę na jakieś zakupy i na chwile do pracy. Będę zaś jak mi net nie padnie tak jak wczoraj.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry