• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Żabolku to ja jeszcze raz gratuluje Ci córeczki :-D, w końcu mamuśka będziesz się cieszyć :-D, no i dziękuję za telefon :-D

Dziś dzień dobrych informacji, mamuśka dzwoniła pyta "siedzisz?", no odpowiadam, że tak. Powiedziała, że moja bratowa jest w ciąży, ależ się ucieszyłam ogromnie! W tamtym roku musiała usunąć puste jajeczko. Mówi, że malutkie ma 1 cm, serduszko widziała, więc jest ok. Tylko ma cystę na jajniku i w przyszłym tygodniu do szpitala na profil jednodniowy pójdzie dowiedzieć się co to za ***** jest. Ale mam nadzieję, że nic nie będzie gorszego i się po prostu wchłonie.
Także z życzeniami zadzwonię już po jej szpitalu by pewnie złożyć życzenia :-D
No mamuśka się ucieszyła, wnuków jej przybywa. Ale mówiła, że niecierpliwa na Wiktora czeka, bo smyk mały wyjść nie chce :-D

Gratuluję ATANKU:-).
Bardzo się cieszę,że wszystko w porządku i że dziewuszka się urodzi :)
Jeszcze raz gratulacje i moooooooocne uściski!!!

Mam kawał.. "Mąż przychodzi z pracy u mówi.. "Gdzie obiad!?", Żona na to " nic", a mąż "jak to!!?? przecież wczoraj też nie było!", żona odpowiada: " No tak, bo ugotowałam na dwa dni" :-p

Ostatnia edycja:
Atan...no zdjecia sa przcudne!! jestem zapatrzona w nie odkad przestalysmy gadac:-) teraz niech Amelka rosnie nam zdrowo do samego konca! :-)

bosh, tyle mnie nie bylo, ze nie wiem co sie dzieje, dajcie mi usnac tej nocy i prosze o streszczenie co sie dzialo:-D kto zafasolkowal, kto testuje?

miliaa ja testuję dopiero 7.11. Już się nie mogę doczekać.
Nowych fasoleczek jakoś ostatnio nie widziałam, ale ja też wchodzę raz na jakiś czas.
Nie zawsze jestem w stanie nadgonić cały dzień ;-)

Aga...no to juz zaciskam mocno kciuki!:-) bo w koncu listopad musi byc owocny dla starajacych sie!!:-)

Ael...a co ty tu robisz jeszcze kochana! uciekac do szpitala szybciutko, Wiktorek niech sobie nie mysli, ze caly czas bedzie mu tak cieplo i milo:-p:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry