reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Żabolku to ja jeszcze raz gratuluje Ci córeczki :-D, w końcu mamuśka będziesz się cieszyć :-D, no i dziękuję za telefon :-D

Dziś dzień dobrych informacji, mamuśka dzwoniła pyta "siedzisz?", no odpowiadam, że tak. Powiedziała, że moja bratowa jest w ciąży, ależ się ucieszyłam ogromnie! W tamtym roku musiała usunąć puste jajeczko. Mówi, że malutkie ma 1 cm, serduszko widziała, więc jest ok. Tylko ma cystę na jajniku i w przyszłym tygodniu do szpitala na profil jednodniowy pójdzie dowiedzieć się co to za ***** jest. Ale mam nadzieję, że nic nie będzie gorszego i się po prostu wchłonie.
Także z życzeniami zadzwonię już po jej szpitalu by pewnie złożyć życzenia :-D
No mamuśka się ucieszyła, wnuków jej przybywa. Ale mówiła, że niecierpliwa na Wiktora czeka, bo smyk mały wyjść nie chce :-D

Gratuluję ATANKU:-).
Bardzo się cieszę,że wszystko w porządku i że dziewuszka się urodzi :)
Jeszcze raz gratulacje i moooooooocne uściski!!!

Mam kawał.. "Mąż przychodzi z pracy u mówi.. "Gdzie obiad!?", Żona na to " nic", a mąż "jak to!!?? przecież wczoraj też nie było!", żona odpowiada: " No tak, bo ugotowałam na dwa dni" :-p

Ostatnia edycja:
Atan...no zdjecia sa przcudne!! jestem zapatrzona w nie odkad przestalysmy gadac:-) teraz niech Amelka rosnie nam zdrowo do samego konca! :-)

bosh, tyle mnie nie bylo, ze nie wiem co sie dzieje, dajcie mi usnac tej nocy i prosze o streszczenie co sie dzialo:-D kto zafasolkowal, kto testuje?

miliaa ja testuję dopiero 7.11. Już się nie mogę doczekać.
Nowych fasoleczek jakoś ostatnio nie widziałam, ale ja też wchodzę raz na jakiś czas.
Nie zawsze jestem w stanie nadgonić cały dzień ;-)

Aga...no to juz zaciskam mocno kciuki!:-) bo w koncu listopad musi byc owocny dla starajacych sie!!:-)

Ael...a co ty tu robisz jeszcze kochana! uciekac do szpitala szybciutko, Wiktorek niech sobie nie mysli, ze caly czas bedzie mu tak cieplo i milo:-p:-)

reklama
fasolek nowych niema jedynie dziurka ma 2 córeczki i fifki synus z dzisiejszego usg wszystko super sie rozwija i rosnie ;-)

Do góry