reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aj sama szkoła jest fajna... dołują mnie tylko te godziny... od 8 do 20 non stop.... dosłownie parę 5 min przerw... ja zazwyczaj pod koniec nie dam rady już siedzieć bo mi nogi odbiera.... jeszcze w ciąży to puchną i idzie zwariować... :zawstydzona/y:

Atan – śliczne te wszystkie rzeczy dla Amelki masz :-) aż chciało by się samemu poszaleć na takich zakupach :sorry2:
Miq-
oj chłopy Nasze też przezywają, tylko im męska duma nie pozwala tego pokazać :tak:Ale to wrażliwe istoty:happy2:

Natkusi
a- trzymam &&&& mocno, mocno :-)
Magneta
- no coś Ty?!!!:angry: <głaszcze> trzeba go ustawić do pionu, albo faktycznie nim potrząśnij w postaci zostawienia, może dotrze no niego to i owo. Jej tak mi przykro, że przeżywasz z nim takie hece

Oooj fajnie, że Wiktorek ma się lepiej
:-) widać Ael też spokojniejsza:happy2:

Ma_gdalena
- czyżby jakaś ciążowa amnezja? :-)Może bardziej niż kasza kręcą Cię te kiszone ogóreczki (?):confused: :-)

Witajcie bliżej południa :)

Mag, moi obaj bracia pili. Jeden tak, że dzieci się do niego nie przyznawały. W końcu żona zamknęła mu drzwi przed nosem. Moja mama go nie przyjęła, choć płakała po nocach. Spał w robocie, choć nie wolno mu było. Po tygodniu się kapł, że może stracić wszystko. Nie pije. Czasem trzeba wstrząsu. Dopiero potem rozmowy, bo na początku one nic nie dają.

Magdalena ty szczęściaro !! A gdzie studiujesz ? :)

W Katowicach...

Fifka no ja zazwyczaj się urywam z tych ostatnich zajęć jeśli jest taka możliwość bo też mam takie godziny, chociaż ost w niedziele siedziałam do samego końca i o dziwo nic mnie nie bolało ale ogólnie byłam zmęczona i oczy mi się zamykały.

Truskawcia sama nie wiem na co bardziej mam smaka :-D nie da się ukryć, że jak potem zostają ogóreczki w słoiczku to ja je dojadam na podwieczorek :-p

A to jeszcze musisz trochę dojechac.. Ja mam 3 przystanki na polibude w Zabrzu także spoko :D całe szczęście nie mam tak długo zajęć na niektóre wykłady nie chodzę także koniec końców siedzę gdzie po 5 godzin i w sobote i w niedziele

Magdalena no ja właśnie nie bardzo chcę się z tych zajęć urywać, bo są sprawdzane w większości obecności, a ja jeszcze się na opuszczam zajęć jak mały się urodzi....

Gocha a no kawałek mam ale jeżdżę z koleżanką samochodem więc nie ma problemu :-p

Fifka no ja mam indywidualny tok studiów bo nawet nie doczekam sesji bo w styczniu rodzę

reklama
Do góry