reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Tu gdzie mieszkam na szczescie niezle placa na socjalu hehehe caly czas sie zastanawiam czemu ja jeszcze pracuje??????????????;-)
Musze isc sie polozyc bo raczej nie zasne jeszcze bo leb mi peka, mowie ci to po tym nowym leku, czytalam skutki ubocznie i mam z polowe

śpicie jeszcze????????????? ;)
ja już po spacerze z psem i po śniadaniu, a mój szanowny mąż jeszcze śpi, zaraz mu wpuszczę psa do wyra, to się obudzi hehehe ;)

Aelreda, jak test??????

Hej dziewczyny

Test wyszedł tak samo jak wczoraj, też ze słabiutką drugą kreseczką. I teraz już czekam na tą pogadankę ze swoją chrzestną...ehh...żyła mnie skacze, ona uparcie wczoraj twierdziła, że nie ma tej drugiej kreski i ma byś mocna różowa krecha. Nic wytłumaczenia, że często tak bywa, że tak druga krecha wychodzi słabo widoczna, ale widoczna.
Myślę, by jeszcze 2 tygodnie poczekać, zrobić ponowny test a potem do laboratorium.

reklama
Też tak kwiatuszku myślę, że właśnie tak jest. Na razie małe stężenie, dlatego taka krecha słaba.

A co za pyszne ciasto pieczesz? Ja dziś będę robiła murzynka z orzechami, bo mój strasznie lubi to ciasto :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry