reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie wszystkie Panienki ;*
Na wstępie chciałabym wyjaśnić dlaczego mnie nie było tutaj tyle czasu. A więc mieliśmy albo może inaczej mamy zagrożoną ciążę... Najprawdopodobniej muszę leżeć w łóżku do dnia porodu. Chyba za szybkie tempo nabrałam i się mój organizm z małą zbuntował.

No kochana, nieładnie tak. W ciąży dziewczyny się kurna więcej wypoczywa i najlepiej leży i pachnie!
A w ogóle Lovciu co Ty robisz o tej porze tutaj?

reklama
hej kobiety:
Magdalena jeszcze raz gratulacje, a mi wygląda ze synuś ma twój nosek, cudny maluszek

no nie czuje ze znowu mnie na omdlenie bierze ide do okna

witajcie kochane
jak minął długi weekend? u nas pracowicie:-Dpowiem Wam, że costangus skrócił mi cykl prawdopodobnie o tydz. coś mnie natchnęło, żeby zrobić test owu bo cycuchy mnie bolały i podbrzusze, przed wczoraj i przed przed wczoraj miałam II kreski, wczoraj już tylko jedna, więc po owu lub w trakcie, dzisiaj jeszcze jajnik szaleje, zobaczymy co z tego będzie, teraz dłuuugie czekanie na okres, bo nie mam pojęcia kiedy się go spodziewać-heh najlepiej za 9 miesięcy

Aby to były dwie pięknusie kreski i @ nie przyszła ;p
a ja jutro zrobie test, jak narazie nic nie wskazuje żeby @ przyszła ale piersi mam wielkie i troche o dziwo obolałe, do tego prawy jajnik to takie cuda mi sprawia że nigdy w życiu nie miałam takiego poligonu. no ciekawe dlaczego tak sie dzieje. :p
Miłego dnia Słoneczka ja po mału sie zbieram do pracy:)

Doniu toś Ty nie wiedziała, że my z Magdą jesteśmy totalne wariatki? Żaden szpital psychiatryczny nas by nie chciał...XD

hahah mów za siebie :-) :-D

Ja też wstałam i chyba mnie wizyta u ginka nie minie, po raz kolejny cykl mi się wydłuża.. nie wiem nawet czy owu była :crazy:

Doniu ja już teraz komu mogę mówię zeby wstrzymali się z tymi odwiedkami jak coś... wole od razu uprzedzić a nie później codziennie tabun ludzi witać... w szkole rodzenia mówili ze to róznież jest bardzo złe dla dziecka bo nowe bakterie i wirusy są do domu wprowadzane przez gości...

Iwasku w takim razie ogromnie zaciskam za ciebie kciuki za dzisiaj!! POWODZENIA! Oby faktycznie Igorek pojawił się już na świecie!

Magdalenko a tobie jeszcze raz gratulację!!! :tak: jaka niezadowolona minka u Oliwierka :-D wyciągnęli z mamusinego brzucha a tak dobrze było...

Klari witaj!!! Jak miło cię widzieć moja kochana!!! :tak: Nie znikaj nam tu!!

Lovka
ciebie też witam! ja mam zagrożenie wczesnym porodem... już mi dwa razy zatrzymywali poród, ale dzięki temu wiem mniej więcej jak to będzie :-D Uszka dogóry, teraz jesteśmy w takim tygodniu ze w razie porodu maluszkowi nie grozi nic strasznego... tyle ze bedzie musiał się troszkę po inkubować...

Grzanka kciuki trzymam za dwie kreseczki!! :-D

Mratocha w porządku :* dziękuję za zainteresowanie!

Ze mną w porządku skurcze w nocy przeszły, ale jest cholernie ciężko, bo juz nie mogę leżeć na plecach W OGÓLE! Zaraz dostaje skurczy i boleści... no ale mało już zostało, to da się wytrzymać :-D dzisiaj taka zmęczona byłam przespałam 13h ciągiem.... :szok:

Kochane mam do was ogromnie ważne dla mnie pytanie....

Jak to jest z tym zwolnieniem teraz??Ja kompletnie zapomniałam ze po iluś tam dniach trzeba się ubiegać o jakąś "zapomogę rehabilitacyjną"??? czyli co jak nie złożyłam podania na czas tomi teraz zwolnienia nie zapłacą...????
a045.gif
a045.gif
boże ja nie mam pojęcia na jakim świecie żyję...

reklama
Kochane moje postanowiłam że jutro robie test, co los da to będę szczęśliwa :)

To ja trzymam mocno kciuki za 2 kreski :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&

no nie czuje ze znowu mnie na omdlenie bierze ide do okna

Oj kochana, co się to z Tobą dzieje...A jak te skurcze dalej są?

witajcie kochane
jak minął długi weekend? u nas pracowicie:-Dpowiem Wam, że costangus skrócił mi cykl prawdopodobnie o tydz. coś mnie natchnęło, żeby zrobić test owu bo cycuchy mnie bolały i podbrzusze, przed wczoraj i przed przed wczoraj miałam II kreski, wczoraj już tylko jedna, więc po owu lub w trakcie, dzisiaj jeszcze jajnik szaleje, zobaczymy co z tego będzie, teraz dłuuugie czekanie na okres, bo nie mam pojęcia kiedy się go spodziewać-heh najlepiej za 9 miesięcy

To ja też trzymam kciuki co by @ przyszedł nie za 9 miesięcy tylko za 11-12 :-p

hahah mów za siebie :-) :-D

Ja też wstałam i chyba mnie wizyta u ginka nie minie, po raz kolejny cykl mi się wydłuża.. nie wiem nawet czy owu była :crazy:

No cooo się wariatko wypierasz! My wariatki z całą resztą dziewczyn XD
A cykl się wydłuża? A może dzidzia???? :-D

Porobiłam foty młodego ktoś chce, a można polać przy niektórych XD

Do góry