Bellka
Fanka BB :)
o! jakie piękne wieści z ranajeszcze się nie znamy więc witaj Belka i GRATULACJE!!!
Witaj i życzę miłego wypoczynku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o! jakie piękne wieści z ranajeszcze się nie znamy więc witaj Belka i GRATULACJE!!!
Kasiu śliczny brzuszek! Jakaś ty szczuplutka!
Pok opis opisem a my się zdjęcia domagamy :-)
Ja pół nocy walczę ze skurczami... a od 4 już zasnąć z bólu nie mogę... te cholerne rozwarcie nie postępuję więc zostaje mi tylko się męczyć.... wzięłam 4 nosy i nic... boli dalej... siku chodzę co 15 min mam takie parcie... przysięgam ze oszaleję...
trzymajcie za mnie kciuki bym zaraz rodziła... ja już naprawdę mam serdecznie dość tych ostatnich dni...na ból nic nie pomaga...
Ael: CC wykonywał doktor medycyny nadzwyczajnej ginekolog położnik. wiesz po cc też sie czułm ok ale z dniem ściągniecia szwów jak zaczeła sie ropa zbierać masakra teraz już smigam jakby nigdy nic ale te 2 tygodnie masakra