Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no, zartuje...czekamy z niecierpliwoscia:-) Amelka sama bezie wiedziala kiedy wyjsc i pokazac sie nam wszystkim
No ja też niestety mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i myślę, że przez najbliższe 5 lat nie kupimy swojego własnego mieszkanka... A na gołąbki zapraszam do Łodzi...Sun - niestety jeszcze nie nasze - wynajmowane. Ale i tak się cieszę
Tak nadal w Warszawie. 2 pokoje, ale duże i słoneczne.
I co najważniejsze z duuuuużym balkonem :-)
P.S. Ale Ci zazdroszczę tych gołąbkówSama bym zjadła, tylko jakoś nie mam cierpliwości do robienia gołąbków
![]()

Hejka :-)
u mnie humor lepszy i wróciłam lekko do życia :-] dziś po bromku czuję się lepiej :-] tempka wróciła na swoje miejscejestem zadowolona... poranek też był świetny - Kocham swojego kota
ale się wyspałyśmy :-)

Sun...ja wlasnie koncze psychologie i teraz robie specjalnosc seksuologie:-) a ty juz po studiach?

Witam wszystkich i kazdego z osobna.
Dzis wrucilismy do domku normalnie mielismy wrucic jutro ale Remi ładnie przybiera ładnie na wadze to wypuscili nas dzisiajZobacz załącznik 430860
urodziłem sie 23.1.2012.o godzinie 16:05 wazyłem 3780 i mierzyłem 51 cm