reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun jak się tak parę cykli pobadasz to w końcu załapiesz :-D

Lily dziękuję! Właśnie go zakupiłam i już posmarowałam. Będe smarować całą noc przy zmianie pieluszek i zobaczymy czy rano będzie poprawa! :-D

Belka brzuszek super! Jaka ty szczuplutka jesteś! :laugh2: i nie słuchaj Ael ja jestem też taka szczupła, przytułam z 7kg tylko i dwa dni po porodzie nie było śladu po ciąży :-D

Magda dzięki :rofl2:

No a ja będe się zmywać. Dzisiaj po raz pierwszy POSTARAM SIĘ spędzić noc sama i Konrada odłożyłam już do łóżeczka (do tej pory spaliśmy razem) No i chyba dzisiaj męża "dopuszczę" w końcu :-D Choć troszkę się boje bo mam jakby płodny śluz a nie mamy żadnego zabezpieczenia! Niby chciałam dzieci raz za razem ale bez przesady, z pół roku przerwy trzeba zrobić :sorry:

Ja po 2 cyklach zakumalam twarda/miekka a wysoko/nisko bylo zawsze zagadka, bo roznie mi sie wydawalo :)

MAGDALENA - poplakalam sie ze smiechu! Jak ty kochana te sciane z kupy wyszorowalas? Moj m jest przerazony :)

BELKA, MIQ - kurka! Skad wy te brzuchy macie? Ja mam tylko gulke mala. Kurcze! Mam nadzieje, ze was nieldugo dogonie! :) cudnosci takie zdjecia!

Haha, w takim razie polecam farby Duluxa są w 100% zmywalne :-p najpierw starłam to ręcznikiem papierowym (w sumie to bardziej rozmazałam po ścianie)a potem wiadro z wodą i płynem i szmatką :-p

Belka brzuszek masz śliczny! Jesteś szczuplutka więc szybko widoczny!!

Fifka , ależ nie ma za co.. ale Ty w tej ciąży to jesteś ewenement :-D nie dość,że długo urojona, to przytyła tyle co nic :-D teraz ma fajnego chłopaka.. normalnie Tyś Matka Polka :-D

Hej Aelku :) z tymi smsami t rzeczywiście musimy zacząć.... na tamtego nie odpisałam na początku a potem zupełni mi wyleciało z głowy no i potem było już głupio więc tak jakoś wyszło :P
Ja Julii dziąsełka też macam codziennie ale jak na razie nic się nie pojawia... ale też nie widzę, żeby jakoś mocno spuchnięte były czy czerwone... w sumie to nawet nie wiem czego mam tam szukać :P no i czytałam, że ząbkowanie (czyli też ból, swędzenie, marudzenie itp) często zaczyna się już w 3 miesiącu, ale do wyklucia ząbka może minąć jeszcze parę tygodni a nawet miesięcy:szok: oj co to będzie :P u nas na razie nie jest tak źle, ale ewidentnie ją tam swędzi w buzi ;)
Co do spania w dzień, to moja JUlia też tak ma, i już myślałam, że coś z nią nie tak, że tak króko śpi :P ale skoro i Wiktorek tak ma, to znaczy, że wszystko w normie :) Do raczkowanie Julcia jeszcze się nie garnie, i raczej prędko to nie nastąpi bo ona nie jest fanką leżenia na brzuszku... czyli o raczkowaniu czy przewracaniu na brzuszek na razie nie ma mowy:P ale nic się nie martw, mam taką książkę o dzieciach, i jeśli maluch jest już sam na coś gotowy to nie trzeba się martwić tylko mu na to pozwolić :)
A nie napisałaś mi w końcu czym już karmisz swojego mężczyznę? golonka idzie w ruch? ;-):-p

No ciekawa jestem ile przytyje, narazie niby brzuch mi wywaliło ale schudłam prawie 2 kg bo przez mdłości nic jeść nie mogłam. Teraz już jest na szczęście trochę lepiej i pewnie niedługo nadrobię te kg.

Fifka ty mi tu nie gadaj o dopuszczaniu męża, bo mi się aż sny erotyczne po nocach śnią :szok: na szczęście z mężem. A to dopiero 1,5 miesiąca postu. Mam nadzieję, że w drugim trymestrze będziemy mogli coś podziałać :confused2:
Idę spać, jak nie możemy podziałać to chociaż pośnię sobie :-D:-D

reklama
Słuchaj no mleko to Bebilon, dopajam go wodą z sokiem jabłkowym bo tylko taki na razie toleruje. A dostał, jabłuszko, marchewkę na razie i marchewka to lepsza. Jak jadł, to wiedział że gdy zbliża się łyżeczkę ten musi otworzyć buzię. Mój czorcik mały :-D
Ale marudny jest okropnie. Co masz wypatrywać w dziąsełkach? Białych kreseczek dwóch jedynek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry