Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nie słuchaj Ael ja jestem też taka szczupła, przytułam z 7kg tylko i dwa dni po porodzie nie było śladu po ciąży 

Choć troszkę się boje bo mam jakby płodny śluz a nie mamy żadnego zabezpieczenia! Niby chciałam dzieci raz za razem ale bez przesady, z pół roku przerwy trzeba zrobić 
Ja po 2 cyklach zakumalam twarda/miekka a wysoko/nisko bylo zawsze zagadka, bo roznie mi sie wydawalo
MAGDALENA - poplakalam sie ze smiechu! Jak ty kochana te sciane z kupy wyszorowalas? Moj m jest przerazony
BELKA, MIQ - kurka! Skad wy te brzuchy macie? Ja mam tylko gulke mala. Kurcze! Mam nadzieje, ze was nieldugo dogonie!cudnosci takie zdjecia!
najpierw starłam to ręcznikiem papierowym (w sumie to bardziej rozmazałam po ścianie)a potem wiadro z wodą i płynem i szmatką 
Ael nie no tylko nie 30, nie mów tak nawet![]()
pok pewnie jak ci wyskoczy nagle to będzie większy od naszych![]()
Belka..brzuszek piekny...!
Pok...to obnaz sie przed nami troszke...:-) i poka
oj co to będzie 
na szczęście z mężem. A to dopiero 1,5 miesiąca postu. Mam nadzieję, że w drugim trymestrze będziemy mogli coś podziałać