Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj mąż całuje w brzuszek i mówi " Kocham Cie" ja pewna, że to do mnie, mówię "Ja Ciebie też kocham" a on yyyy no ja Ciebie też ale mówiłem do brzucha![]()

witam sie w koncu i janareszcie jestem u siebie w domku i w koncu bede mogla siedzie tutaj
w koncu jest na to czas
![]()
a czuje sie dobrzejesli mozna tak mowic w ciazy hehe
plecy doskwieraja a brzuch hmm nie jest az tak wielki jak by sie moglo wydawac przytylam 16 kg jak narazie
ale jakos brzuch nie zbyt ogromniasty
a z moim jest super zmienil sie nie do poznania od czasu pierwszej w spolnej wizyty u ginka
zdal w koncu prawko
w piatek zeszlym tygodniu opiekuje sie nami az go nie poznaje naprawde szykuje kolacyjki zawsze cos dobrego mi przynosi do domku sam robi zakupy mnie bierze tylko do doradzenia co kupic
nosi jak taki maly steryd haha ale jedyne co to ostatnio mi lekarka powiedziala ze maluszek jest ulozony miednicowo ze mam malutkie rozwarcie ale dziwne bo nic mi nie zakazala
A maleństwo czas jeszcze ma by się obrócić. Gorzej jakbyś była po 35 tygodniu to by Cię wysyłali na cc, nie ma zmiłuj. Musisz tylko wiedzieć, że taka opcja jest realna, bo przecież inaczej z takim ułożeniem maleństwa nie urodzisz.Witam się i ja
szaro buro i ponuro u mnie, przyślijcie słoneczko... Mama mi idzie do szpitala na ablację, ale się denerwuję... dziś albo jutro, a na pewno jutro zabieg
A moge się swoim brzuchem pochwalić ??
no a teraz ja , zrobilam test dzis z naiwnoscia, ze moze na wyjezdzie sie udalo i nadal zobaczylam ta jedna france! :-(no ale coz...zycie toczy sie dalej..widze, ze jednak to IVF mnie nie ominie...wiec biore sie za badania, zeby wszystko zakonczyc juz teraz w tym nadchodzacym cyklu, od nastepnego anty i potem jazda ze stymulacja, wtedy to juz musi sie udac a przynajmniej ja mocno w to wierze!
a co dokladnie stalo sie fasolce bo nie jestem w temacie i malutka ????