Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wcześniej wkurzałam się na dziewczyny ze "się fo****ą" za nie odpisywanie im... ale teraz i mi jest przykro :-(
ALbo po prostu Amelka to leniuszek i przydałoby się ją troszkę zmobilizować do ćwiczeń :-)
staram się odpisywać.. Tyś to jest dobra duszyczka na tym forum i ciocia-dobra rada :* ale to fakt.. czasami posty się ulatniają albo ktoś piszę tylko o sobie, nie zwracając uwagi na inne posty.. Sama się z tym spotkałam no ale co zrobić
Już nie mówiąc że nie było mnie 3 dni, mogłam se leżeć na porodówce albo coś i tylko TY zauważyłaś moją nieobecność a inni
ale grunt to pozytywne nastawienie.. Nie przejmuj się Mała :* jak tam nasz Konradek? Mam nadzieję, że przez zęba już tak nie płaczę/marudzi :* a fotki booOskie, Ty to masz urodne te dziecko!

Nie będę nickami wymieniać, ale te osoby same się kiedyś za coś takiego denerwowały a teraz robią to samo... Rozumiem, że nie każdy ma czas i chęć siedzieć na forum 24 na 7.... i czasem po prostu nie chce się wszystkiego nadrabiać, bądź nie ma czasu... ale co innego kiedy to się robi nagminne... np. Ciebie Natkusia nie było 3 dni, ale jednak choć do części postów chociaż ostatnich się jakoś odniosłaś, a nie tylko pochwaliłaś się sama sobą olałaś wszystkich i zniknęłaś...
Bolą go te dziąsełka ale da sie zyć :-)