Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tylko kilka z nich wykonuję - zwłaszcza te na brzuch. Polecam! :*
Mały będzie wyspacerowany za wszystkie czasy 
Z kolami było gorzej bo nic praktycznie nie działało...

Widać ze maż bardzo mocno ciebie kocha :* mi bardziej chodzi o to ze coraz więcej osób wchodzi tu "gościnnie" napiszę co u mnie, oleje innych i czeka na odpowiedzi...
zawsze kiedy wchodzę to pierwsze co robię pytam co u was nie wspominając o sobie słowa.
Mój na początku też mało spał a teraz przesypia większość dnia i całe noce
Oj ja rodziłam SN i też miałam się z tym obkurczaniem macicy.... aż cała dygotałam jak karmiłam małego to był taki ból...
A mamy na forum dwa nowe brzuszki! - Amalfi i Dotkę które niby do nas dawno nie zagladały, ale to nasze weteranki więc radość jest wielka!!
Są lepsze i gorsze dni ale do przeżycia :-) A widziałam twój kocyk! Śliczny :-) Już 26 tydzień zaraz wiec jeszcze troszkę to utulisz w nim swoją malutką ;-)
Niby mu nie pozwalam ale wiesz... jak noszę go w pionie to co raz szuka podparnia dla nóg i się odpycha do stania... 
Na tych zdjeciach to jeszcze zabawkami się na stojąco bawił...
Piekny rok...
Smaruję tym żelem to jest nieco lepiej
Konrad został wyspacerowany za wszytkie czasy! No jak ja nie schudnę po prawie 10 godzinach mrszu przez ostatnie dwa dni z małym w chuscie to normalnie zwątpie sama w siebie :-) Nogi to mi w d... wchodzą... 

na pewno lecisz z wagi co? Ale fajnie, grunt że Ci się chcę tak spacerować :-) nie wszystkie mamusie się tak palą do spacerów
Każde dziecko musi przeżyć ząbkowanie, taka kolej rzeczy
a Konrad to chyba jest taka mała przytulanka bo lub od początku tulić się do mamy :-)
tak mu sprawnie poszło że w szoku jestem.. Ale na początek robił mi elektryczną maszynką do golenia i uwierz, że myślałam że odlecę przez te wibracje
;-)

byle do wtorku..