Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć kochana ja tez porobiłam 4 miesiące temu i okres dostałam zaraz w następnym miesiącu ale był batdzo obfity i bardzo źle się czułam nigdy nie mialam tak ciężkiej miesiączki jak po poronieniu. Z tego co wiem to miesiaczka dopiero unormuje się po 3 miesiącach. Ostanio nawet miałam tylko 3 dni.czesc dziewczyny!! Ja tez niedlugo postaram sie dolaczyc do grona starajacych sie. Mam tylko jeden problem, poronilam dwa miesiace temu, od tego czasu mialam jedno skape krawienie 3 tyg po zabiegu a teraz nie moge dostac okresu. Moze wiecie jak to jest po zabiegu, kiedy organizm wraca do normy??? dziekuje za odpowiedz
Test jest pozytywny. O ile po poronieniu biochemicznym sprawdzałaś poziom beta HCG i był równy zero to jak najbardziej wygląda na ciążę.Heeeej, jestem w zeszłym miesiącu doszło do poronienia biochemicznego. Odpuściłam,nie chciałam myśleć.. teraz za 3/4 dni mam dostać @...
Czy to możliwe że już może się coś świecić?
Tak sprawdzalam. Jutro pójdę na betę chyba...Test jest pozytywny. O ile po poronieniu biochemicznym sprawdzałaś poziom beta HCG i był równy zero to jak najbardziej wygląda na ciążę.
Byłam na becie - 40,2Test jest pozytywny. O ile po poronieniu biochemicznym sprawdzałaś poziom beta HCG i był równy zero to jak najbardziej wygląda na ciążę.