Nie mialam covid. Przynajmniej nic na ten tenat nie wiemA przeszlas moze covid? Mi po nim @ spoxnia się do 5 dni a mowie ze po nim bo 1 raz bylo po covidzie. Nie mam pojęcia czy to może mieć wplyw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mialam covid. Przynajmniej nic na ten tenat nie wiemA przeszlas moze covid? Mi po nim @ spoxnia się do 5 dni a mowie ze po nim bo 1 raz bylo po covidzie. Nie mam pojęcia czy to może mieć wplyw
Ja tam lekki cień 2 kreski widzę. Jeszcze czas jest, powtórz test za kilka dniZobacz załącznik 1263538hejw lutym poroniłam. Kochane moje (zawsze mogę na Was liczyć)
Tym razem przesyłam zdjecie
6dni do miesiaczki
Negatyw?
Ja widzę cień.Zobacz załącznik 1263538hej [emoji254] w lutym poroniłam. Kochane moje (zawsze mogę na Was liczyć)
Tym razem przesyłam zdjecie
6dni do miesiaczki
Negatyw?
Powtórzę w poniedziałekJa widzę cień.
Powtórz test. Trzymam kciuki za Ciebie.
Witaj, bardzo przykre jest to co cię spotkałoCześć wszystkim, na wstępie przedstawię krótko swoją sytuację - równo miesiąc temu poroniłam ciążę bliźniaczą w 21 tygodniu... 13 kwietnia rano byłam na wizycie u prowadzącej, wszystko było super tak jak i przez resztę ciąży - od samego początku świetne samopoczucie, zero wymiotów, dolegliwości, masa energii, dzieciaki rozwijały się prawidłowo, wszystko było cudownie...a tu nagle, po południu dostałam lekkich skurczy, pojechałam do szpitala i okazało się że szyjka ma 12 mm. Walka o zatrzymanie skurczy trwała do ostatniego momentu, ale niestety, 14.04 krótko po 16 odeszły wody i urodziłam Hanię i Feliksa...
Chciałam Was zapytać czy po poronieniu robiłyście badania w kierunku trombofilii, zespołu antyfosfolipidowego i kariotypy swoje oraz partnera? Może jest ktoś z okolicy Warszawy kto mógłby polecić laboratorium gdzie nie jest najdrożej a solidnie? Badania lekarka zaleciła zupełnie pro forma bo najprawdopodobniej winny jest COVID którego przeszłam w 6/7 tc, ale chcemy sprawdzić przed staraniem się o kolejne dziecko żeby w razie czego zadziałać odpowiednio...