• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
danutaski to współczuję imprezy, miałam kiedyś podobne przejścia z tym, że moja koleżanka wymiotowała pod stolik... też ją próbowałam doprowadzić do stanu używalności w łazience a gdy nie skutkowało to znalazłam w jej telefonie numer do jej chłopaka i go zawezwałam, żeby ją odebrał, najlepsze, że to była taka dalsza koleżanka a jej niby przyjaciółka z którą była na tej imprezie po prostu się zawinęła i zostawiła ją w takim stanie.

Marta
synuś cudo :-)

nawet nie wiedzialam ze sa takie :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Neta najlepszy przyjaciel to... pies ;-) z ludzmi bywa roznie

a my dzis musimy jechac do dentysty, bo nam jedna prowizorka sie popsula wiec pojedziemy niech zrobi kolejna... aby do kwietnia ;-)

Ostatnia edycja:
Myszko - powodzenia u dentysty!
danutaski - nie zazdroszczę przeżyć! No i 3mam kciuki za tort! pochwal się efektami!!!
marta - Wojtuś cudny, taki nieporadek:) i jak zieeeewa:) cudo!
Gatto - kciuki za lepsze samopoczucie!
Zapominajka - u nas -8 stopni, ale wczoraj cały dzień padało i coś też dziś nie mam ochoty nosa na dwór wystawiać. Wyprawiłam S do pracy, listę zakupów dostał.... ja się nie ruszam z domu:) mam nadzieję,bo nie chce mi się na maxa dziś!

mieszkanko ogarnęłam, pranie z osatnią porcją Matyldy ciuchów już sie suszy, śniadanie własnie pożarłam, kawa wypita...
serducho dopplerem też podsłuchane z rana i Matyldzie pobudkę zaserwowaliśmy,a co:P

Od wczoraj od 16 chyba nie czułam jej wcale, rano też, więc ok 9 przyłożyliśmy dopplera, bez szukania serducho było:) ale nie uciekało nam więc stwierdziłam że śpi śpioch:) postukałam jej w brzucha trochę i się obudziła bo serduszko zaczęło uciekać i trzeba było szukać na nowo i tak w kółko - fajna zabawa:) No i pokopała troszkę:P wyrodna matka ze mnie, hehe! dziecku spać nie daje:)

zmykam pod prysznic i biorę się za rysowanie, bo dziś muszę wysłać klientom kilka wstępnych opcji:) terminy gonią!

buziaki!

Danutaski ale miałaś imprezę! Rodem z czasów licealnych - oprócz tej rano wracającej córki oczywiście, choć można by ją zastąpić rodzicami ;) Trzymam kciuki za tort, pochwal się później jak wyszedł :)

Marta Wojtuś jest przecudny! Uwielbiam takie maluszki jeszcze nie ogarnięte, poznające dopiero siebie i świat :)

Myszko oby dentysta obszedł się z Tobą łagodnie :)

Ja za chwilę idę do fryzjera - choć pogoda mało zachęcająca do wypraw gdziekolwiek. Ale wyglądam już strasznie więc czas coś ze sobą zrobić. A później do apteki z ogromną nadzieją, że immunoglobulina będzie i na zastrzyk, który jeśli dobrze pamiętam jest raczej nie przyjemny :eek:

hej baby
biggrin.gif

jestem meeeega zestresowana dzisiejszą wizytą, czuję się tak, jakbym miała żołądek na drugą stronę wywinięty z tego strachu
confused8gj.gif

nanu świetne zdjęcia!! i podstawka jaka pomysłowa:-D

suana dobrze, że udało Ci się dostać tą immunoglobulinę

zapominajka ani się obejrzysz, a będziesz tulić Malutką! czas wbrew pozorom szybko leci ;-)

danutaski co za impreza musiała być, ja pikole :-D a tort genialny hihi i nie mogę się doczekać tego w kształcie Lamborghini

martoocha jak tam sytuacja u Ciebie?:-)

marta opnie lekarzy czy ściągać napletek czy nie są podzielone.. ja uważam, ze trzeba to robić, pod wodą, bo ona zmniejsza opór.. robiłam to synkowi odkąd się urodził i do dzis zadnych problemów z siusiakiem nie było, a znam dziewczyny, które nic z tym nie robiły i dzisiaj ich synkowie muszą mieć zabieg :confused2: a Wojtulek cudny, taki spokojniutki

myszka powodzenia u dentysty!! mnie dziś cała prawa strona zębów bolała, musiałam paracetamol wziąc, myślę, ze to przez te cholerne ósemki.. może kiedyś zdobędę się na odwagę i je wyrwę

gatto- hasło na dziś "mocy przybywaj!" ;-)

dziewczyny, taka jedna uwaga odnośnie sudocremu -pamiętajcie, że nie stosuje się go profilaktycznie, tylko w momecie, gdy pojawia się odparzenie.. do codziennej pielęgnacji fajny jest linomag lub linomag dla dzieci :tak:

dzieki dziewczynki za slowa otuchy, ale dentysta na prawde rewelacyjny wiec jakos nie bardzo sie stresuje co jak na mnie dziwne.

Ewcik linomag byl super ciekawe czy tu dostane ;-) no a z higiena pitusia tak, tylko i wylacznie pod woda i bardzo delikatnie. Ja szczesliwa bylam gdy moj synus w wieku 2 lat juz opanowal czyszczenie pitka samodzielnie;-) krzywdy tym dziecku sie nie robi jak dla mnie najzwyklejszy zabieg higieniczny pod sloncem, ale w czasach molestowan dzieci popadaja niektorzy w paranoje... a potem dzieciaki cierpia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry