UJEMNE PRZECIWCIAŁA IGM I IGG!!! Igm jeszcze spadło od poprzedniego badania

Teraz czekam na kolejne usg!
Malgoniu nie dziwie się lęku o wyniki, ale dobrze, że je zrobiłaś! Zobaczysz będzie dobrze
Kaso to dobrze, że czujesz się lepiej! Ja też często ratuje sie nospą...
Marta daj sobie więcej luzu

! Nie przejmuj się opiniami innych! Jak ja rodziłam Wiki to pamiętam oburzenie moich babć, że używam pieluch jednorazowych, albo że robię chrzciny tylko zapraszając rodziców i chrzestnych, albo, że w domu młoda jest w samym Body z długim rękawem i owinięta w becik. O wszystko chcieli mnie zlincziwać! Karmienie piersią to tylko czubek góry lodewej powodów, żeby pokazać młodej mamie, że robi coś nie tak! Nie daj się! To Twoje życie, Twoje dziecko i Twoje decyzje

! Nawet jeśli kobieta nie chce karmić piersią to nie znaczy że jest wyrodną matką! Po prostu taką decyzje podjęła i należy to uszanować!
Trzymaj się kochana!!!
a tak a propo decyzji to ja też ostatnio zostałam ostro skrytykowana przez przyjaciółkę, jak jej powiedziałam, że chce zrobić remont w pokoju w którym ma mieszkać Maluszek! Wnerwiłam się bo tak po mnie pojechała, że po co się wygłupiam, że wymyślam sobie niepotrzebnie itd. Generalnie odpowiedziałam jej że ja się nie pytam o jej zdanie tylko opowiadam o swoich planach i że ja sie nie wtrącać w jej decyzje związane z jej rodziną i sama o swojej też potrafię decydować. Zrobiło się jej głupio i mnie przeprosiła!