• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Izka super ze wszystko gra,no a maly pokazuje oczywiscie swoje skarby zeby mamusia wiedziala ze jest chlopczykiem zeby niekupowac rozowych ubranek:-)
Myszka ja juz probuje wszystkich mozliwych rzeczy.Wypilam cala torebke herbatki z lisci malin,seks,spacerki,pilka i nici z tego.Musze dalej meza maltretowac,ale akurat pytalam mame i ja rowniez bylam przenoszona

reklama
Anila, Izka- gratulacje:)
Anila-dzidzia przesłodka! czekamy na opowieści porodowe ;)

Izka- super jest to odprężenie po wizycie, co?:tak: Bardzo się cieszę ,że wszystko w porządku.

Anila, Izka- gratulacje:)
Anila-dzidzia przesłodka! czekamy na opowieści porodowe ;)

Izka- super jest to odprężenie po wizycie, co?:tak: Bardzo się cieszę ,że wszystko w porządku.

ojjjjj super :-) lubie te dokładniejsze usg, no extra sprawa. Bo u mojego gina kukamy teraz tylko na szybko na serduszko, bo on ma do kitu sprzęt.. a u tej babeczki gdzie byłam dzisiaj wszystko super widać. Mogłabym tak siedzieć i oglądać godzinami :)

Izka gratulacje:-)
Maly widac, ze raczka sie trzyma za glowke, czyzby sie zastanawial czego mama tak panikuje...czy moze jak zrozumiec kobiete;-):-D maly mysliciel :-)
No a klejnoty calkiem okazale:-D no to sie chwali, a co;-)

Heloł;
Tak mi się Izka skojarzyło, że twój maluch te jajca akurat na Wielkanoc zaprezentował :-D

Miałam dzisiaj taką nockę, że w pewnym momencie miałam ochotę przyłączyć się do nocnych spacerów Myszki.

Dzien dobry:-)

Zapo a ja dzis dla odmiany spalam;-), ale wieczorkiem to juz sie zastanawialam czy nie pojedziemy...bo mlody mi sie chyba do kanalu ustawial i mi takie prady i gnieciuchy na mala robil ze chodzilam i sie za nia trzymalam;-) ale sie uspokoilo.

Heloł;
Tak mi się Izka skojarzyło, że twój maluch te jajca akurat na Wielkanoc zaprezentował :-D

haha no fakt :-)

a w ogóle to witam się po nieprzespanej nocce.. czyzby wracala mi bezsenność?;/
jak poszłam spać ok 1 tak 4:30 pobudka na siku, a o 5 mąż wstawał, bo pojechał w delegację no to już nie zasnęłam i takie leżenie do 7.. masakra

reklama
Cześć Dziewczynki! Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty!

Dziś tak pięknie słoneczko świeci, że zaraz sie ubieram i wychodzę odebrać wyniki i poszukać jakiegoś hoteliku na czas remontu! Chociaż coraz bardziej sie zastanawiam czy to ma sens! Jak myślicie? Będziemy mieli malowaną całą górę i w jednym pokoju kladzioną gładź, nie jest za ciepło i będzie napewno sie bardzo kurzyło pomimo foli i nie wiem czy to nie zaszkodzi dzidzi no i Wiki jest alergikiem... Co myślicie? Możemy spać na dole oczywiście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry