Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I ja też
Marcela gratuluję!
A czy rodzi któraś na przełomie kwietnia i maja? Bo ja bym wtedy chętnie brzuchol przygarnęłaA nie sądzę, żeby Karo aż tyle wytrzymała
![]()

moja mama była ze mną i kupiła 2 pary bodziaków i getry z takimi słodkimi kokardkami, bo nie mogła się powstrzymać hehe 
Cześć Kochane,
odebralam bete - 123,4! W sobotę powtórka, mam nadzieje, ze przyrost bedzie prawidłowy. Ale ciagle boje sie cieszyć.
Karo &&&&&&&&&&& za wizytę.
U Nas nareszcie widzę końcówkę remontu! Ale jestem strasznie padnięta! To przeziębienie przy jednoczesnym remoncie to był dla mnie i Lili duży wysiłek! Postaram sie po południu wrzucić fotki! Teraz czekamy tylko na drzwi wewnętrzne (powinnam być w ciagu 2 tygodni)!
Miłego dnia!!!

My z S. pojechaliśmy z rana do usc w t-cy (tam się urodziłam) po mój odpis aktu urodzenia bo w końcu musimy ten ślub umówić (jedziemy w przyszłym tyg). W ndz spotykamy się z jakimś djem - oby jakiś znośny! byłby jeden temat mniej do ogarniania...
dziś brzuch lepiej, ale wczoraj wieczorem znów mnie dorwały skurcze! Nic no - nie mogę się schylać i jadę na nospie 3x1 i na magnezie.....
Dziś o 20 mam dzwonić do położnej - jak nie będzie cyrku na porodówce to jedziemy na zaznajomienie się z otoczeniem![]()
u mnie ból (.)(.) to był główny objaw.. mega mnie bolały, tak chyba do 13-14 tyg.. teraz baaardzo rzadko się to zdarza
Zapo, a Ty cc będziesz miała??
karo kochana, musi się coś rozkręcić!!

SSuana ja chetnie bym ci oddala ale tak dgo niewytrzymam
Zapominajko a ty w pobiedzialek juz do szpitala?przegapilam cos?befa ci juz wywolywac?poczekaj bo jeszcze razem urodzimy:-)