Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wczoraj miałam podly nastrój! Chciałam posiedzieć na dworze, ale najpierw nie mogłam bo huśtawka na słońcu a poźniej mój M. zaczął podlewać ogród i wszystkie owady sie uniosly, no i nie chciałam być mokra :/! Także w taki piękny dzień siedzialam w domu i zdychałam bo nogi mi spuchly do baniaczkow... Ach....
Izuś wymoglam na mężowym żeby podlewanie włączył poźniej, a ja na hustaweczce spędze późne popołudnie bo wtedy nie ma tam słoneczka! Wyprawilam córę do szkoły i jadę zaraz na zakupy, muszę kupić sobie buty, pizamke do szpitala, staniczki do karmienia, krem chlodzący na nogi a dla Wiki jakies koszulki na ramiaczkach oraz spodenki! Chciałabym nabyć jeszcze pare artykułów spożywczych ale nie wiem czy razem z Lilką dam radę! No nic : lecę! A jak Twòj brzuszek, dalej nie współpracuje???? Już coraz dalej wiec i bezpieczniej! A jak idą Ci przygotowania wyprawkowe? Aaaaaaaa... Wczoraj zadzwonili i w sobotę odbieramy wózek! A w przyszłym tygodniu nareszcie bedą drzwi, wiec wrzucę fotki
![]()
a jaki wózeczek będziecie mieli?Wikama - co do staników do karmienia, nie lepiej poczekać?
ja szczerze kupiłam jeden miesiąc temu a i tak nie jestem pewna czy będzie dobry....
teraz się zastanawiam czy nie dokupić 2 sportowych bo z nich też łatwo cyca wyjąć, ale te typowe do karmienia chyba zostawię sobie do kupienia po porodzie - jak mi się wymiary unormują, bo teraz to szał ciał...
Martuś dokładnie to czuję! Boję się jeszcze jak to pięknie napisałaś pozwolić sobie na radość. Jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy. Na razie cierpliwie czekamy![]()
, więc jedną ręką do was piszę.