• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewczynki :-)

no prosze wchodze zaczynam czytac... a tu wiesci Nanu na porodowce :-) mysle sobie doczytam i naskrobie cos o kciukach:tak:... no i doczytalam, ze juz kciuki nie sa potrzebne, bo Matylda szybko przebyla te droge na zewnatrz :-)

no wiec Nanu ogromne gratulacje <3

z tego wszystkiego sie pogubilam co i komu mialam naskrobac ;-)

Wikama uwazaj na siebie i powaznie w III trymestrze lepiej sobie darowac samotne wypady (to do wszystkich naszych ciezarowek).

Martoos tylko nie przesadzaj z praca, pamietaj musisz uwazac na dwoje teraz ;-) <3

reklama
Nanu gratuluje!!!!
Jak tylko bedziesz mogła to napisz co i jak! Czekamy oczywiście na fotkę Matyldzi !

No i teraz moja kolej... Ale mam nadzieje, że dopiero za 6/7 tygodni Lilka wyjdzie ;)!!!!

Nanu Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To teraz chyba ja... moge chociazby i dzisiaj :D
Magda88 moze cie podbrzusze ciagnac bo masz potencjalny termin @ tez tak mialam :)

Relacja jak nazbieram sil
Tu foto, dzięki kochane!

Załączniki

• 20130510_171630.jpg
    20130510_171630.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 72
Ona-to-ma oczywiście, że Ty przede mną! Jak sie czujesz? Ja postaram sie nie wybiegać już przed szereg :):):)!!!!

Nanu śliczna Matylda!!! Przecudna!!! I ma śliczną czapeczkę ;)! Z niecierpliwością czekam na relacje! Mam nadzieje, że zdąrzyłaś wczoraj zrobić zakupy!!! Ale miałaś wyczucie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry