Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety wszystko bylo super tylko nie pogoda,przepadalo caly czas,dobrze ze mielismy folie przeciwdeszczowa na wozek.Wrocilismy do domu i trzeba bylo kaloryfery wlaczyc bo tak zimn
zrobiłam zakupy wyprawkowe, a pozniej grill u znajomych, bo tata kolezanki wyjechal i miala wolna chate heh jestem wniebowzieta ich domem.. no piekny!! jej tata mieszka sam, a dom ma ponad 300m2 i pieeeekny ogrod!!!! jestem w szoku, ze jedna osoba i to w dodatku facet umie tak zadbac o dom, jest cudownie urzadzony!! ale mi się taki zamarzył ahhh nawet sala do bilarda, ping ponga i ćwiczeń no boskooooooooooooZapominajko weszłam na Twoja stronkę i jakie tam masz super fotki! No i zaczynam sie zastanawiać czy to imię Matylda nie noszą same ślicznotki wiec może i my powinnismy tak dać swojej Malutkiej! A Iggy jaki opiekuńczy brat! Ciekawa jestem jak zareagował jak zobaczył siostrę po raz pierwszy? No i jak było w przychodni?
Ewcik jak sie czujesz po swoich cało tygodniowych pracach? :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Halo kobietki!
Co u Was? Jak pogoda? Tak pusto to już dawno niebyło!
Matylda śpi, S też padł, mama pojechała.... my po spacerku i obiadku, mieszkanie ogarnęłam na szybko.
S jutro do pracy wiec czeka mnie pierwszy cały dzień sam na sam z Matylda. Mam nadzieję że sobie poradzimy we dwie
Rano dziś stanęłam na wadze i stwierdziłam że chyba w miarę idzie.... zostało mi 1,5kg do wagi sprzed ciąży (czyli 9 już zeszło). Tyle że ja 10 dodatkowych chcę zrzucić więc i tak sporo pracy przede mną...