Ewcik oby sie nie powtórzyło! A co Ty masz w tej nerce? Jakies kamienie czy coś? Musisz sie obserwować i uwarzać na siebie! Pocirszajace jest to ze jesteś już w ponad 30 tc! Jeszcze trochę i bedziesz mogła bardziej sie zając swoim zdrowiem...
Izuniu moja Lila daje mi czadu na maxa! Dyskotekę momentami sobie urządza

, ostatnio w odbiciu w lustrze widziałam jej stopę i zastanawiałam sie jak ona moze tą nozką aż tak machnąć z lewej na prawą z góry w dół, to wręcz przeczyło prawom natury

!!! A dziewczyny polecały herbatkę z majeranku!
Madziu mnie najbardziej swędziało właśnie na tym etapie, około 20 tc czułam takie naciągania a teraz to Lilka już tak sie rusza i kopie ze tylko wieczorami i jak jest bardzo gorąco to puchne mocniej i wtedy trochę mnie swędzi! Ze swedzeniem kojarzy mi sie pewna choroba ciążowa ale to swędzą ręce ( dłonie) oraz stopy przede wszystkim a brzuszek to trzeba nawilzać i przez rozciaganie skory chyba każdą ciężarówkę to spotkało. Moze używasz jakiejś oliwki która na dłuższą metę wysuwa a nie nawilza skórę! Ja np nie mogę używać oliwek ani J&J ani bambino! Swędzi mnie po nich brzuch strasznie, używam na noc balsamu dove a rano i czasami po południu używam oliwki eucerin

!
Martoocha to super ze wyniki są w normach! Pewnie bedziesz musiała kontrolować ale teraz nie ma sie co martwić! W ciazy takie cuda nasz organizm wyprawia, że nie ma sie co stresować takimi delikatnymi wachnięciami

!
U mnie dziś zamontowano nareszcie ostatnie drzwi

i kończą szafę... Wiec po weekendzie zacznę prac ubranka Lilianki bo będę miała gdzie poukladać

! Jestem taka zmęczona, ze dwie ekipy chodzą mi po domu, wiercą, tną, używają młotków a ja i tak zasnełam na 45 minut! Już wiem czemu ciążę nazywa sie stanem odmiennym

!