• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej lalunie :-)

Ja juz w domku, choc za tydzien musze wrocic na jeden dzien. Beda mi wyciagac rurke, ktora znow wsadzili... jade na diecie jak niemowlak, kaszka manna, sloiczki, kisielki z biszkopcikiem... powiem Wam ze manny dalam rade 150g zjesc:szok: ale mam diete cud i to bez udzialu motywacji i silnej woli :-D cos czuje, ze po calej tej aferze z worem to na minusie z waga wyladuje z przed ciazy z Sara. To akurat zaliczam do plusow tej sytuacji :-)

Izka jak chcesz wytrzymac do powrotu meza to siadaj na czterech literach i sie relaksuj;-) trzymam kciuki oby sie udalo dotrwac, no i oczywiscie za szybka akcje &&&&&&&

Martoos lepiej odpoczywac z tymi twardnieniami, dobrze ze to sprawdzilas ale chyba juz czas zwolnic?? a bezpieczny termin kochanie dopiero od 36-37tc wiec jeszcze troszke. Wiem, ze jak pracujesz to czas leci szybciej ale czasem trzeba zwolnic:*
Ciesze sie, ze lekarz stwierdzil ze wszystko ok <3 odpoczywaj kochanie :*

Nanu super ze wyniki Mati ok, oby tak dalej :-) ucaluj slodziaka od nas :*

z ta cholerna wit C powaznie nalezy uwazac, mnie w ciazy lekarz szybciej dal antybiotyk jak leki przeciw grypowe (a podstawa w nich jest przeciez wit C).

to co kciukamy za testy teraz??

Izka jak chcesz wytrzymac do powrotu meza to siadaj na czterech literach i sie relaksuj;-) trzymam kciuki oby sie udalo dotrwac, no i oczywiscie za szybka akcje &&&&&&&

leże i pachne na huśtawce, właśnie przyszłam po kawke i wracam dalej do nicnierobienia :-p
Faaajnie, że Cię wypuścili? a bóle już przeszły czy dalej coś ćmi? Wrócisz, wyjmą i oby już na lata był spokój :-)

Ok zatem kciuki żeby mąż zdążył! :) podekscytowana?:)

i to jeszcze jak :-)

do testacji u mnie jakieś 2 tygodnie dopiero Owulka nadchodzi:))) także pracuje ciężko XDDD
Myszko dobrze, że już po wszystkim :)
Izka trzymaj się tam i każ bejbikowi siedzieć w brzusiu;)))

Cześć

Co widzę Izka już prawie na wylocie?
Izka trzymam kciuki, niech poród będzie szybki i bezbolesny.

Malgonia-zmieniłaś avatara i Cię nie poznałam:-D.Kiedy testujesz.

Myszka-Zyczę zdrowia,niech Ci ładnie i szybko wyleczą co trzeba.

Martoocha-dobrze ,ze lekarz Cię obejrzał ,cieszę się ,ze wszystko ok . Ale tak jak już dziewczyny pisały odpoczywaj ile wlezie. Trzymam kciuki.

Witam nowe koleżanki.

Ja zaczęłam nowy cykl i jeszcze jestem chyba przed owu.Staranka planujemy na weekend.

reklama
Dziewczynki miałam dziś USG.
NO więc tak! Dzidzia zdrowo rośnie - ile wzrostu ma to nie wiem, bo gibała się, kolanami czoła dotykała, przewracała się.... nie chciała pokazać dupki, ciągle plecy, kolana, głowe, brzuszek... i jak już kończyliśmy USG to nagle odwróciło się stopami i rozkaczyło nogi.... i.... siusiaka nie ma :D
Gin mówi, że raczej baba :) ale potwierdzimy to na połówkowym, bo wiadomo jak baba to na 100% nigdy nie wiadomo :)
Ale pustka była między nogami - nawet ja widziałam tą pustkę i Michał :)
Moje dziecko waży 165 g :)
Zdjęcia nie mam, bo nie dało się zrobić, bo sie cała wyginała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry