Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i trzymaj tak dalej.
już tyle tego mam w domu ale co roku kuszą nowe pomysły...........jutro właśnie idę połazić może coś upoluję haha
szczuplutka jesteś no ale brzusio już widać,ja też taka szczupła jestem całe życie i jak w ciąży byłam to wypychałam jak mogłam żeby coś w końcu było widać
buziak
Moja Babcia by powiedziała, że jesteś chuda jak skrzypce! fajna figura, no ale jakiś maleńki człowieczek już w Tobie fika.... Oj fika.
. Fajna sprawa tak siebie poobserwować i poznać od innej strony hehe.... Tabelkę do zapisywania mam przyszykowaną na 54 dni cyklu, cholera jak będę ją musiała powiększyć (a raczej tak właśnie będzie), to zacznę od razu brać luteinę. Albo poczekam z ciekawości. A sama już nie wiem. Dobra to po prostu przeniosę się na liście gdzieś dalej, bo do 10 grudnia to ja się nie wyrobię hehe...
, otacza na około. Ja tam myślę, że ten młody człowiek tam sobie właśnie radośnie macha czym tylko dusza zapragnie. Żaden to kałdun.