Martoocha na pewno pierwsza choroba to niezły stres, ale najważniejsze że już Mała ma się dobrze i już wyzdrowiała
to już niedługo masz usg, na pewno wszystko jest dobrze :-) dzidzia sporo podrosła od ostatniej wizytki-to na 100% :-)
A ja za parę dni idę do lekarza na nfz, mam nadzieję dostać skierowanie na badania prenatalne. Oby tylko nie robił problemów bo nie uśmiecha mi się wykłócać czy mi się należy czy nie. Zresztą sprawdzałam w NFZ i mam prawo do refundacji ale wiadomo jak to z lekarzami czasem bywa...
Miłej niedzieli:-)
to już niedługo masz usg, na pewno wszystko jest dobrze :-) dzidzia sporo podrosła od ostatniej wizytki-to na 100% :-)A ja za parę dni idę do lekarza na nfz, mam nadzieję dostać skierowanie na badania prenatalne. Oby tylko nie robił problemów bo nie uśmiecha mi się wykłócać czy mi się należy czy nie. Zresztą sprawdzałam w NFZ i mam prawo do refundacji ale wiadomo jak to z lekarzami czasem bywa...
Miłej niedzieli:-)
połowy pewnie w ogóle nie użyjesz,myślę,że najlepiej kupić najpotrzebniejsze i niezbędne a potem ewentualnie dokupić jak będzie potrzeba