Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jo-manh witaj.Ja podobnie jak Ty traciłam ciąże w pierwszych tygodniach, miałam robione mnóstwo badań w tym również genetyka, wszystko ok.
Jedynie wyszła mutacja genu (oopisana w mojej sygnaturze koło suwaczka) ale lekarze mówią że to nie może być bezpośrednia przyczyna poronien bo kobiety z tą mutacja rodzą też bez żadnych problemów....aa ja straciłam 4 ciaze.
Trafiłam w końcu na lekarza który skierował mnie na badanie poziomu witaminy B, wyszło ze mam niedobór, no i wychodzi na to, że to mogła być przyczyna.
W tej ciąży brałam tylko kwas foliowy 5 mg. I witaminę b complex do końca pierwszego trymestru no i miesiąc przed ciążą zaczęłam brać juz kwas.
Teraz tylko zestaw witamin dla ciężarnych, wszystko jest ok, mój synuś rośnie zdrowo:-)
Zrób badanie na poziom witamin i powodzenia![]()