• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Beti, super!!!!!!!! Piekna beta i cudnie rośnie! A zobacz jak powoli startowała! Choć ja myślę że ten acard tez pomógł trochę
Czekamy na info po wizycie

reklama
A ja po wizycie :) pęcherzyk jest,ale jest jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć za dwa tygodnie wizyta i powinno być serduszko,a z tą betą powiedział że była za szybko robiona jak bym zaczęła od tej trzeciej,od której zaczęła prawidłowo przyrastać to i stresu by nie było :D brać duphaston ,następna wizyta 01.03 :DTakże pełen luzik leżę i się nudzę :D byle do pazdziernika :D

A ja po wizycie :) pęcherzyk jest,ale jest jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć za dwa tygodnie wizyta i powinno być serduszko,a z tą betą powiedział że była za szybko robiona jak bym zaczęła od tej trzeciej,od której zaczęła prawidłowo przyrastać to i stresu by nie było :D brać duphaston ,następna wizyta 01.03 :DTakże pełen luzik leżę i się nudzę :D byle do pazdziernika :D
super, bardzo sie ciesze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry