• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny...czytam ostatnio dużo i powiem wam że jestem w szoku jak wiele z nas to spotyka..wcześniej gdy mnie to nie dotyczyło nie miałam bladego pojęcia...po prostu nie do wiary...
Ja już mam 2 dzieci z poprzednim mężem który nas zostawił kilka lat temu i to maleństwo które straciłam ostatnio było takim skarbem moim ci mojego nowego partnera (on nie ma dzieci). taki początek nowego życia :( teraz nie wiem..trochę się podlamalam..do tego mam @ już chyba 6-y dzień tak obfitą że w życiu takiego okresu nie miałam..A niemąż wyjechał i wraca na majówkę. Powiecie mi czy takie krwawienie to normalne po poronieniu??!
Trzymam mocno kciuki za was.. ✊✊

Cześć dziewczyny...czytam ostatnio dużo i powiem wam że jestem w szoku jak wiele z nas to spotyka..wcześniej gdy mnie to nie dotyczyło nie miałam bladego pojęcia...po prostu nie do wiary...
Ja już mam 2 dzieci z poprzednim mężem który nas zostawił kilka lat temu i to maleństwo które straciłam ostatnio było takim skarbem moim ci mojego nowego partnera (on nie ma dzieci). taki początek nowego życia :( teraz nie wiem..trochę się podlamalam..do tego mam @ już chyba 6-y dzień tak obfitą że w życiu takiego okresu nie miałam..A niemąż wyjechał i wraca na majówkę. Powiecie mi czy takie krwawienie to normalne po poronieniu??!
tak to normalne, ja tez po stracie tak krwawilam

reklama

Z tego co czytalam po Internecie to duzo dziewczyn ma obfita pierwsza miesiaczke. Ale jak będZie tak dalej to ja bym podeszla do ginekologa albo zadzwonila na konsultacje. Ja dostalam pierwsza miesiaczke po 29 dniach. Taka jak zawsze. Niebolaca trwala 3 dni a 4 male plamienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry