Luxuorius
Moderatorka
co to za badanie, bolesne?Immunobiopsje macicy ale to już mam nadzieje że było ostatnie badanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co to za badanie, bolesne?Immunobiopsje macicy ale to już mam nadzieje że było ostatnie badanie...
i te wyniki maja wykazac dlaczego ronilas?Dostają się do srodka macicy i wydrapuja trochę do badania. Średnia przyjemność ale nie aż tak źle bez znieczulenia da radę ... ja już miałam biopsje 2 razy wcześniej ale pod innym kątem badano próbkę.
jak zaszlam to mialam 2,52 i momentalnie wzroslo mi na 2,94 i ginka leki dala i pieknie je zbilamBaslan u mnie nawala immunologia i to dosyć konkretnie więc organizm pozbywa sie intruzów na pniu i stąd moje kłopoty. .. zachodze na zawołanie a później nic z tego.nie wychodzi..
W ostatniej ciąży bylam na encortonie clexane colistrum wit d femibionie actifolinie i lacibios i kwasie foliowym . Do tego kroplowka ivig i niestety nie udało się. Teraz czekam na ustalenie planu na kolejną próbę. Aha i miałam 2 szczepienia przed...
I oczywiście biorę jeszcze euthyrox bo tsh niby norma bo kolo 2,3 ale lepiej obniżyć bo w ciąży leciało zawsze do góry.