Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Serce pekaBoshe, dziewczyny, jutro jade do szpitala... jutro moze przyjdzie na świat moja córeczka, która miała sie urodzić 15 maja - w moje urodziny, jutro zakończę 15 i ostatni tydzien mojej ciazy .... Powiedzcie mi cos , bo zeswiruje normalnie ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo sie ciesze!!! oby tak dalej!To może ja tak na chwilkę jeszcze, dziś byłam na wizycie......
Jest serduszko!!!!! [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji738][emoji179]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia w spadku, w porownaniu z tym co bylo to ladnie Ci spadloBeti super! Cieszę się bardzo!
Ja dziś też byłam na wizycie, tyle że u endokrynologa. clostilbegytu nie mogę brać dopóki tsh nie spadnie jeszcze bardziej, aktualnie mam 3,5. Dawka euthyroxu zwiększona do 100.
Buziole dla wszystkich!
To świetna wiadomość! ^_^To może ja tak na chwilkę jeszcze, dziś byłam na wizycie......
Jest serduszko!!!!! [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji738][emoji179]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom