Marta1985@
Fanka BB :)
Dokładnie to właśnie mySuper wiadomość! [emoji178] Teraz ja czekam, ale pewnie też lada chwila się zacznie... Wrześniówki, nadciągamy! [emoji23][emoji16][emoji12]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie to właśnie mySuper wiadomość! [emoji178] Teraz ja czekam, ale pewnie też lada chwila się zacznie... Wrześniówki, nadciągamy! [emoji23][emoji16][emoji12]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego sie czybko nie uda? Slyszalam o tym zamienniku, ale finansowo wychodzi mi tak samo. Wiec narazie nie zmieniam. A zauwazylas jakies zmiany po tym inofemie? Ja dopiero zaczynam pic drugi miesiac i nic szczegolnego nie zauwazylamNie udało się i się szybko nie uda. Mam pcos dlatego pije 2 saszetki dziennie. Nie zalecam Ci nic, zrobisz jak uważasz, czasem poprostu warto wiedzieć, że istnieją zamienniki tańsze, ale jak pijesz 1 saszetke dziennie to i tak wychodzi podobnie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wam zazdroszczeDziewczynki ale się ciesze jest @ ☺☺☺☺ tak jak miała być czyli dzisjaj lub jutro ☺wiec cykle mam tak jak przed poronieniem 27 - 28 dni ☺ jeszcze nigdy się tak z niej nie cieszyłam i przez to ze pokazała się w terminie czuje ze juz wszystko jest ok i przybliża mnie do staranek ☺ za tydzień zapisuje się na kontrolne USG i wierzę że będzie ok i zaczynamy starania ☺
KaSia cos czuje ze razem będziemy przechodzić ciaze i zapiszemy się na wrześniowki ☺
Czemu bedziesz musiala miesiac czekac?Ale wam zazdroszczeprzed wami staranka a ja musze jeszcze miesiac czekac
![]()
U mnie też do starań jeszcze ze dwa tygodnie [emoji6] Głowa do góry, szybko minie [emoji16]Ale wam zazdroszczeprzed wami staranka a ja musze jeszcze miesiac czekac
![]()
Ale jak to, przez miesiąc szlaban na seksy?Ale wam zazdroszczeprzed wami staranka a ja musze jeszcze miesiac czekac
![]()

Bo faceci to tak juz maja. Mysla, ze w ciaze mozna zajsc w kazdym dniu cyklu.Ale jak to, przez miesiąc szlaban na seksy?
Ja to w ogóle nie wiem czy mój małż wie co to są dni płodnedla niego "staranie się" polega na tym, że nie biorę tabsow. Ostatnio tylko po kilku miesiącach od rozmowy na temat kolejnego malucha pytał dlaczego jeszcze w ciąży nie jestem, bo poprzednim razem jakoś szybciej poszło
![]()