Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tez sie dzisiaj zaczely dni plodne.. Ale musze to jakos przetrzymac. Zdecydowalismy ze nic na sile i chorobsko przeczekamy.. Czuje podbrzusze tak jak na okres, chyba cos tam zaczyna sie dziacU mnie teoretycznie dni płodne
Także cały weekend musimy jakoś próbować
Ale tak jak się spodziewałam, czuję prawy jajnik, a z prawego jeszcze nam się nie udało ustrzelić :/ mam wrażenie, że coś z nim nie tak... No nic, zrobimy co się danajwyższej trzeba będzie do przyszłego miesiąca poczekać aż się lewy uaktywni
Jaki bierzesz ten antybiotyk? I na co? Ja tez myslalam ze mi sie poprzesuwa ale chyba wszystko idzie ok bo sluz juz sie zrobil przezroczysty.. U ciebie pewnie tez lada moment sie zmieniA i z początkiem tego cyklu zaczęłam brać antybiotyk, myślicie, że cykl może się trochę wydłużyć przez to? Jajnik trochę zaczęłam czuć dzisiaj po południu, ale śluz jeszcze nie wygląda za ciekawe :/
Nic specjalnego, amoksycyline na zatoki.Jaki bierzesz ten antybiotyk? I na co? Ja tez myslalam ze mi sie poprzesuwa ale chyba wszystko idzie ok bo sluz juz sie zrobil przezroczysty.. U ciebie pewnie tez lada moment sie zmienichoc nie ukrywam ze moze sie poprzesuwac, ale to chyba zalezy od kazdej z nas.. Jak to wpkynie na organizm te branie leku..l
Ale myślisz że to ok jest jak się ta owulacja tak przesunie????Ja tez powinnam miec te dni, ale narazie nic jeszcze nie czuje. Chyba, ze mi sie owulacja opozni.
Ja miałam w tamtym miesiącu monitoring cyklu i mi wyszło18dzień cyklu owukacja
Ja po poronieniu mam dluzsze cykle i moze tez dlatego owulacja mi sie moze przesunac. Nie wiem czy to jest ok. Nie mam poje ia co o tym myslec. Najlepiej zapytac lekarza dlaczego owulacja sie przesuwa.Ale myślisz że to ok jest jak się ta owulacja tak przesunie????