• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kurczę to nie wiem ale myślę że pobiore do końca miesiąca żeby też za duzo jej nie zbić. A jakie bierzesz leki na prolaktyne ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Sama nie odstawiaj. Lepiej zapytac lekarza jak stopniowo zmniejszac dawke i co ile. Ja tez mam teraz w normie piękna prolaktyne ale endo kaze mi czekac do przyszlego tygodnia do stymulacji i wtedy bede obnizac dawke co 1/4 tabletki. Ja biore bromergon

reklama
Tez mi sie wydaje ze za wysoka. Wlasnie czekam w kolejce do rodzinnej. Ona mi tez przepisze cos na prolaktyne? Czy jej nie prosic?

Napisane na iPhone

Tez mi sie wydaje ze za wysoka. Wlasnie czekam w kolejce do rodzinnej. Ona mi tez przepisze cos na prolaktyne? Czy jej nie prosic?

Napisane na iPhone
Moim zdaniem za wysoka, ja miałam niżej jak Ty a gin mi i tak kazał brać leki. Przez dwa miesiące brałam raz w tygodniu Dostinex ,ale tylko pół tabletki. Mozesz zapytać rodzinnego czy Ci przepisze. Po Dostinexie nie ma takich skutków ubocznych jak po bromergonie.

reklama
Dziewczyny jestem przeszczesliwa [emoji5][emoji5] beta 71,1 oby dalej było tylko dobrze [emoji5]
Super wiadomość [emoji173] Gratuluję raz jeszcze! Rośnijcie zdrowo [emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry