KaSia86
Fanka BB :)
No raczej że widać! Nie ma mowy o pomyłce [emoji16] Dbaj o siebie [emoji173]Serio widzicie? Tylko patrzcie na drugą i trzecia ale od końca tam gdzie jest na pasku hcg byłoby cudownie jak by to był dzidziuś [emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No raczej że widać! Nie ma mowy o pomyłce [emoji16] Dbaj o siebie [emoji173]Serio widzicie? Tylko patrzcie na drugą i trzecia ale od końca tam gdzie jest na pasku hcg byłoby cudownie jak by to był dzidziuś [emoji5]
Co ja bym dała żeby być w ciążyLenka uda się tylko musisz wierzyć i się nie poddawać. Wszystkie będziemy miały w koncu maleństwa![]()
No raczej że widać! Nie ma mowy o pomyłce [emoji16] Dbaj o siebie [emoji173]
Jej to tak ciężko ma do mnie dotrzeć ze ja już ich nie widzę... na moje oko to dopiero 8dpo tak mi się wydaje bo kreska owulacyjnaa w 11dc była ciemniejsza więc wydaloby się bardzo wcześnie...
![]()
Chce żeby tak było teraz 10dni do @Lenka ja poronilam 23.09.16 w 6 tc tyle czasu już mija, nie nastawiamy się dopóki nie będzie mocnych dwóch kresek, ogólnie pomagają mi zamówione testy owu na allegro w tym miesiącu co przychodzą to się udaje haha. Nie martw się będzie dobrze☺ zastosuj metodę co dwa dni od 7dc myślę że szybko ci się uda☺
Przykro mi kochanaLenka nie jestes sama. Mnie tez sie nie udalo. 2 cykl psu w du... Mimo ze byl stymulowany...![]()
Lenka glowa do góry. Rozumiem cię. Tez czytalam ze dziewczyny miały pozytywne testy i zalowalam ze nie jestem na ich miejscu. Jestem pewna że i na Ciebie przyjdzie kolej. Tylko musisz w to wierzyć. Może zacznij chodzić na monitoring do lekarza. Może to dobra metoda??Co ja bym dała żeby być w ciąży
Nawet mnie nie cieszy to że sie końcu wprowadza do swojego domu
Mieliśmy być tam w trójkę a tu co :-(
Wiesz nie bardzo mam jak chodzić teraz na monitoringLenka glowa do góry. Rozumiem cię. Tez czytalam ze dziewczyny miały pozytywne testy i zalowalam ze nie jestem na ich miejscu. Jestem pewna że i na Ciebie przyjdzie kolej. Tylko musisz w to wierzyć. Może zacznij chodzić na monitoring do lekarza. Może to dobra metoda??