• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hehe to ja lepiej nie sugeruje się tymi moimi temp bo raz mierze rani raz o 11 zależy jak mi się pamięta:eek:

Xsenia czyli jest szansa a na zdjęciu widać tą drugą blada? Pokaż nam spr mnie dziewczyny przekonują że się udało bo sama nie wierzę także może i my u cb zauważymy myślę że masz szansę, ale mimo wszystko co by nie było to pamiętaj że jest nas wiele każda to przechodzi, wspieramy się jak możemy, w grupie jest siłą☺.
Całuję i ściskam cb bardzo mocno, będzie dobrze ☺:biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe to ja lepiej nie sugeruje się tymi moimi temp bo raz mierze rani raz o 11 zależy jak mi się przypomni

Xsenia czyli jest szansa a na zdjęciu widać tą drugą blada? Pokaż nam spr mnie dziewczyny przekonują że się udało bo sama nie wierzę także może i my u cb zauważymy myślę że masz szansę, ale mimo wszystko co by nie było to pamiętaj że jest nas wiele każda to przechodzi, wspieramy się jak możemy, w grupie jest siłą☺.
Całuję i ściskam cb bardzo mocno, będzie dobrze ☺
Na teście widac ja mocniej niz na zdjęciu, ale moze to moja psychika ja widzi...

Załączniki

• 20170318_200928.jpg
    20170318_200928.jpg
    677,8 KB · Wyświetleń: 75
  • 20170318_200931.jpg
    20170318_200931.jpg
    678,1 KB · Wyświetleń: 76
Kochana u mnie chyba światełko w tunelu widać, z dnia na dzień mdłości ustępują więc liczę że do końca 1 trymestrze już odżyję
emoji12.png
W poniedziałek jadę podejrzeć Maluszka, już nie mogę się doczekać
emoji16.png

A jak Twoje samopoczucie? Rośniecie?
emoji4.png

w57v3e3kfucyl84a.png
Na pewno mdłości niebawem dają Ci odpocząć :) u mnie skończyły się w sumie z dnia na dzień i pewnie u Ciebie będzie podobnie :)
Trzymam kciuki za poniedziałek, fajnie że podejrzysz Maluszka :)
U mnie samopoczucie średnio, plecy mnie bolą i brzuch pobolewa. No i twardnieje niestety. Raz miałam też skurcze ale lekarka kazała zwiększyć dawkę magnezu i na razie się nie powtórzyło. Jeszcze trochę i będę w połowie :) aż ciężko mi uwierzyć że to już prawie skończony 17tc :)
Na teście widac ja mocniej niz na zdjęciu, ale moze to moja psychika ja widzi...
Trzymam kciuki :)

Na pewno mdłości niebawem dają Ci odpocząć :) u mnie skończyły się w sumie z dnia na dzień i pewnie u Ciebie będzie podobnie :)
Trzymam kciuki za poniedziałek, fajnie że podejrzysz Maluszka :)
U mnie samopoczucie średnio, plecy mnie bolą i brzuch pobolewa. No i twardnieje niestety. Raz miałam też skurcze ale lekarka kazała zwiększyć dawkę magnezu i na razie się nie powtórzyło. Jeszcze trochę i będę w połowie :) aż ciężko mi uwierzyć że to już prawie skończony 17tc :)

Trzymam kciuki :)
Niewiarygodne jak teraz ten czas szybko leci- ja przecież też dopiero co zobaczyłam 2 kreseczki, a tu już trzeba myśleć o umawianiu się na prenatalne [emoji7] Kochana oby tak szybko i szczęśliwie do końca [emoji173] Oszczędzaj się i rośnijcie zdrowo [emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
@90_natka plamienia mi ustąpiły jak wzielam luteine dopochwowa. Tylko ze wzielam z rospaczy na dziko bez wiedzy lekarza.
Bylam w czwartek prywatne na wizycie u nowego lekarza bo bardzo sie balam. Maluszek ma 4 cm i serduszko bije a to najwazniejsze. Teraz czekam na prenatalne za tydzien. No i zostala sprawa mojej szyjki szew czy krazek. Tak ze dla mnie zmarywienia nie koncza sie z 1 trymestrem.

Lenka ja wiem jak trudno sie czeka i jak psychika szaleje. Musisz byc dzielna. Ja nie znalazlam na nia sposobu. Szalala jak czekalam na @ a teraz to juz nie szaleje tylko mi odbija i czasem ratuje mnie tylko melisa. Zobaczysz ze bedzie dobrze, kiedys sie uda.

Xssenia to jest 2 ga kreska !!! Moje pierwsze nie wychodzily tak ciemne jak Twoja, to test z rossmana i bobo sa najlepsze i mozesz mi wierzyc bo w styczniu robilam rozne testy a najdokladniejsze sa rosmanowskie. Na pozostalych pinkach i tych super czułych jeszcze przez 2 dni nie bylo nic widac. Zreszta prwnie dzis rano juz na tym zostawionym tescie bedzie druga wyrazna kreska. Jeszcze jedno rozbiez ten test to szkiełko przeszkadza i zobacz kreche :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry