mfifi04
Moderatorka
Akurat tu chodzi mi o sytuację DorciamamaOlka
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Akurat tu chodzi mi o sytuację DorciamamaOlka
Sorki [emoji12][emoji12][emoji12]Akurat tu chodzi mi o sytuację DorciamamaOlkau nas badanie nasienia jest ok. Gorzej u mnie. Tsh zbyt wysokie 3.9 ale biorę eutyrox. Prolaktyna też ponad normę.
Czyli masz problemy z tarczycą. A co do prolaktyny to ponoć można sobie z nią naturalnie poradzić poprzez witaminę C
Jak widać to nie jest takie prosteWidzisz badania ok. Owulacja potwierdzona. I nadal nic[emoji20]
No właśnie. I zawsze coś pod górkę. Czasami to aż kórw... z tym bierze. A jak słyszę od Moich koleżanek że planują drugą albo trzecią albo i nawet czwartą ciążę i za miesiąc mówią że już zaciążyły to Mi aż ręce opadają. Ja im nie zazdroszcze. Ale nie rozumiem co z nami dziewczyny nie tak i czemu My tak nie możemyJak widać to nie jest takie prosteale nie poddaje się chociaż wiem,że ten cykl też będzie stracony bo mąż był na antybiotyku,dopadła go angina
a teraz ja ledwo żyje
i jeszcze te wczorajsze plamienia
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Może progesteron? Wysoki?Jak widać to nie jest takie prosteale nie poddaje się chociaż wiem,że ten cykl też będzie stracony bo mąż był na antybiotyku,dopadła go angina
a teraz ja ledwo żyje
i jeszcze te wczorajsze plamienia
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mififi bardzo mi przykro..Dobrze. 100 razy lepiej jak ostatnio. Nie przeżywalam tego aż tak mocno - choć wydaje się to głupie. Bardzo przykro jest mi z tego powodu ale wiem że muszę walczyć dalej. A co u ciebie?
Naprawdę ? Wystarczy brać witaminę c ? Ja mam problemy z prolaktyna biore brogeron, ale może zacząć brać to witaminę c jeśli tak ?Czyli masz problemy z tarczycą. A co do prolaktyny to ponoć można sobie z nią naturalnie poradzić poprzez witaminę C
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze można spróbowaćNaprawdę ? Wystarczy brać witaminę c ? Ja mam problemy z prolaktyna biore brogeron, ale może zacząć brać to witaminę c jeśli tak ?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom