Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to pewnie jak tylko zobaczę 2 kreski to już będę buszowac po sklepach [emoji23].Bez ciąży mi się ciężko powstrzymać, żeby nie spojrzeć na dział dziecięcy.Oj ciężko będzie [emoji23][emoji23][emoji23].Pewnie przy drugim dziecku człowiek uczy się tej cierpliwości.@alunia87 oj wiem jak to ciężko z tą systematycznością u facetamojemu też codziennie musiałam przypominać i dopytać czy wszystko wziął
a potem sobie przypomnienie w tel ustawił i już jakoś w miarę regularnie mu to szło
![]()
Co do bromergonu to ja nie brałam nigdy, zaszłam w ciążę mimo wysokiej prolaktyny więc nie wiem jak to z tymi skutkami ubocznymi może być. Ale zapewne to kwestia paru dni żeby się organizm trochę przyzwyczaił.
A ja tak jak piszesz- nie mogę się doczekać,chciałabym żeby już był sierpień i mały na świecie.. Co prawda nic nie jest przygotowane (to znaczy pokupione itd to mam wszystko ale leży w kartonach/reklamówkach, ciuszki nie poprane, łóżeczko jeszcze nie gotowe bo nadal ustawiony nisko materac dla starszego dziecka bo mamy po córci to łóżko itd)... Ale chcę się w końcu za to zabraćmuszę
![]()
Kochana wypoczeta jestes akumulatory naladowane wiec nic tylko działać po powrocie do domu [emoji12]a co do obfitej @ to nieraz tez tak mialam i wiem jakie to niekomfortoweDziewczyny nie wiem kiedy wracam do staran. Może uda mi się we wtorek na wizytę umówić. Akurat będę miała owulacjie. @ dała mi popalić. Była tak obfita że po nogach mi leciało. Do domu wracamy jutro.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom