• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziś ma dzień lenia :( brzuch boli jak na @ ale staram się nie swirowac :) poza tym chyba mam zapalenie pęcherza bo coś mnie pibolewa :( widziałam,że masz ustalony plan działania :) zobacz ha na tych samych lekach prawie 20 tc

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak plan juz jest jutro wizyta u gin i dzialamy. Hepatyne acard, kwas metylowy cos dodatkowo bierzesz?
Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję bardzo dziewczyny za gratulacje. Jestem bardzo dobrej myśli, w każdym miesiącu odkąd jestem na wątku są jakieś dobre wiadomości. I mam nadzieję, że już nie długo wątek zostanie pusty.
@mfifi super oby plan zadziałał

@alunia87 jak może być ciąża skoro jestem 5 tydzień po łyżeczkowaniu, okresu jeszcze nie miałam więc ciąża raczej nie możliwa.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak Dorcia pisze po zabiegu płodność wraca od razu i ciąża jak naj bardziej możliwa jak doszło do współżycia bez zabezpieczania.Jest wiele takich przypadków.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak plan juz jest jutro wizyta u gin i dzialamy. Hepatyne acard, kwas metylowy cos dodatkowo bierzesz?
Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Magnez,acard,dupka,zastrzyki i witaminy np.Pregna :) będzie wszystko dobrze teraz :) kochana a B6 i B12 też bierzesz w metyliwej formie?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry