• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie nie masz urojenia[emoji6][emoji6][emoji6]nawet nie trzeba powiększać zdjęcia bo widać. Trzymam kciuki. I będę czekać z niecierpliwością na wyniki Twojej bety!!! Niech rośnie[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boję się strasznie, bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze. Te antybiotyki mnie martwią wkoncu brałam je prawie 2 tyg.
No zobaczymy co z tego będzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boję się strasznie, bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze. Te antybiotyki mnie martwią wkoncu brałam je prawie 2 tyg.
No zobaczymy co z tego będzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dopuki łożysko nie przejmie wszystkich funkcji odżywiania dzidzi to żaden lek nie zaszkodzi. A do tego dochodzi jakoś w 7-8tc. Także spokojnie[emoji6][emoji6][emoji6]

Witam... A ja już nie wiem co mam myśleć nie dość że okresu brak to męczy mnie zgaga a dziś jeszcze doszły wymioty. A test we wtorek wyszedł negatywny.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Wiem to nie łatwe. Objawy mogą być również z powodu nerwów związanych z cała tą sytuacją

Możesz pójść dla własnego spokoju. Nie zaszkodzi. A może powie kiedy okres się pojawi.

To byłby 6 tydzień po zabiegu, więc okres też już dawno powinien się pojawić. A zajście w ciążę też podejrzewam niby uważaliśmy, ale wiecie różnie to bywa[emoji14][emoji14]

Cześć Dziewczyny!
Wpadlam sie przywitać u Was. Też jestem po 4poronieniach i aktualnie kończę 10tydzień ciąży bliźniaczej. Mam też jednego synka, który został nazwany cudem przez lekarza, leczacego nieplodnosc, bo z naszych badań wynika, że mój organizm odrzuca dzieci mojego męża. Co innego, gdyby były sąsiada... taki słaby joke:biggrin2:
Koleżanko po 3poronieniach zlecił Ci ktoś badanie, które się nazywa Allo-Mr? Właśnie to badanie wskazuje, czy odrzucasz maleństwa jak ja. Polecam wszystkim lekarzy, którzy zajmują się niepłodnościa i robią monitoring pacjentce.. Ja mam namiary tylko na Tarnów, ale wiem, że jest dużo takich ośrodków.

Cześć Dziewczyny!
Wpadlam sie przywitać u Was. Też jestem po 4poronieniach i aktualnie kończę 10tydzień ciąży bliźniaczej. Mam też jednego synka, który został nazwany cudem przez lekarza, leczacego nieplodnosc, bo z naszych badań wynika, że mój organizm odrzuca dzieci mojego męża. Co innego, gdyby były sąsiada... taki słaby joke:biggrin2:
Koleżanko po 3poronieniach zlecił Ci ktoś badanie, które się nazywa Allo-Mr? Właśnie to badanie wskazuje, czy odrzucasz maleństwa jak ja. Polecam wszystkim lekarzy, którzy zajmują się niepłodnościa i robią monitoring pacjentce.. Ja mam namiary tylko na Tarnów, ale wiem, że jest dużo takich ośrodków.
Gratuluję synka no i kolejnej ciąży. Cuda się zdarzają My mieliśmy 1%szans na naturalsa jedną inseminacja nie udana zalecali in vitro było miesiąc przed całym rozpoczęciem etapu pierwszego do in vitro i przy naturalnym poczęciu mam 4 letniego synka i jednego [emoji72]. Także cuda się zdarzają [emoji2][emoji2][emoji3][emoji3][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Gratuluję synka no i kolejnej ciąży. Cuda się zdarzają My mieliśmy 1%szans na naturalsa jedną inseminacja nie udana zalecali in vitro było miesiąc przed całym rozpoczęciem etapu pierwszego do in vitro i przy naturalnym poczęciu mam 4 letniego synka i jednego [emoji72]. Także cuda się zdarzają [emoji2][emoji2][emoji3][emoji3][emoji8][emoji8][emoji8]

Znam też dziewczyny, które juz były zdecydowane na in vitro i bach- ciąża. Psychika i jeszcze raz psychika. Znam też takie, które zdecydowały się na adopcję i wtedy zaszły w ciążę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry