××Ewela××
Fanka BB :)
Piękny brzuszek, ślicznie wyglądasz [emoji7]![]()
A to Mój brzusio z przed tygodnia[emoji4][emoji4][emoji4]teraz mam 22t4d
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękny brzuszek, ślicznie wyglądasz [emoji7]![]()
A to Mój brzusio z przed tygodnia[emoji4][emoji4][emoji4]teraz mam 22t4d
Ale Ty masz śliczny brzuszek[emoji7][emoji7][emoji7]i do tego żadnych rozstępów tego Ci pozazdroszczę. Ja smaruję brzuch a i tak rozstępy wyszły[emoji17][emoji17]Świeża fotka![]()
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A co Ciebie??? Bo Kochana o wszystkie pytasz, a pisz lepiej co u Ciebie?? Kiedy owulka kiedy testowanie i jak zastrzyki????@Dorcia piekny <3
@xxewelaxx co slychac u Ciebie?? [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 2 dpo. Zastrzyki ok. Wczoraj sobie mega siniaka sobie zrobilam [emoji55]A co Ciebie??? Bo Kochana o wszystkie pytasz, a pisz lepiej co u Ciebie?? Kiedy owulka kiedy testowanie i jak zastrzyki????
Współczuję, że musisz się kłuć. Ale wiem, że przyniesie Ci to wymarzone dziecko[emoji8][emoji8][emoji8]niestety czasami za marzenia trzeba dużo płacić. Ale Ty jesteś dzielna i przetrwasz to[emoji6][emoji6][emoji6]U mnie 2 dpo. Zastrzyki ok. Wczoraj sobie mega siniaka sobie zrobilam [emoji55]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana do testowania troche czasu. Chce ok 10.11 [emoji3]Współczuję, że musisz się kłuć. Ale wiem, że przyniesie Ci to wymarzone dziecko[emoji8][emoji8][emoji8]niestety czasami za marzenia trzeba dużo płacić. Ale Ty jesteś dzielna i przetrwasz to[emoji6][emoji6][emoji6]
No to za niecałe dwa dni testowanie. Trzymam nocno kciuki żeby tam już się w brzuszku działo[emoji1][emoji1][emoji1]