reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko dziękuję za odpowiedź :-)
to i tak wiem ,że nic nie wiem bo nie mierzyłam wcześniej tempki poczkamy kiedy @ przyjdzie wtedy będzie mniej więcej wiadomo ile ten cykl trwał i jak to się będzie miało do obserwacji.

Lenko,Myszko dzieki za porady zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzien a moze jeszcze Ani@k i Danutaski cos podpowiedza bo ja to mam problema z ta granica nieszczesna:zawstydzona/y:Nanu ja to bym Ci radzila nie grzebac za gleboko:-pbo jeszcze sie do czegos dogrzebiesz:-pa tak serio to uspokoj sie moze poprostu taki cykl i moze przyniesie nioczekiwane zakonczenie;-)

Dobra,juz nie bede nic sprawdzacm,usze sie czyms zajac i olac temat....

Edit

No to wykrakalyscie:) 2 czerwone plamki na gaciach...

Ostatnia edycja:
Elu - Ty też pierwszy raz się obserwujesz tzn pierwszy cykl ?
Nanulika- ja tam trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie, musimy się uzbroić w cierpliwość i czekać...

ja sprawdzam tylko to co znajduje na wkladce lub papierze ;-)
a tak to zawsze istnieje ryzyko zahaczenia czegos paznokciem i bledne wizualizacje juz gotowe ;-) glowa do gory co ma byc to bedzie i nie mamy na to wplywu ;-)

wiecie co, dochodze do wniosku, ze my babki to jednak normalne to nie jestesmy... wlasnie czytalam dwa przypadki... pierwszy chce pozytywny test na 9 dni przed planowana @... a druga na forum dopytuje sie o to czy mozna w ciazy biegac i cwiczyc... no przeciez od tego jest ginek, czy ja cos myle?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki, witamy się i my :) podczytuję Was ale się nie wypowiadam bo ja w tych Waszych obserwacjach zielona jak ogórek jestem. Nigdy nie mierzyłam i wiem tylko tyle co przeczytałam tutaj.
Nanu &&&&&&&&&&&&&&& żeby te plamienia miały radosną przyczynę.
Zapominajka współczuję nudności. Ja je miałam coś do 13-14 :-(

Teraz takie pytanie do bardziej doświadczonych mam. Wczoraj zauważyłam na koszulce małe plamki i potem woków brodawki wyciek żółtawego płynu. Czy to możliwe żeby tak wcześnie była siara? trochę się zaniepokoiłam:baffled: Jest tego bardzo mało i przede wszystkim z prawej piersi.

My dzisiaj mamy dzień prania, że tak powiem. Ale pogoda fatalna to mi nie wyschnie :wściekła/y:a jutro od samego rana wyjazd i pewnie będę musiała mokre brać i dosuszać u mamy. Jeszcze dzisiaj muszę jechać na miasto bo teściowa prosiła żeby małemu dwa ćwiczenia kupić bo u nich nie może dostać. Jak zwykle się obudziła w porę, śpiąca królewna. Dzieciak tydzień już do szkoły chodzi a ona za szukanie się wzięła.

spokojnego dnia i ładniejszej pogody :*

Do góry