olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
niecierpliwie czekam do czwartku na @. pozdrawiam :-)
Ty tak nie czekaj na ta @ tylko ja odganiaj, jakies czary/ zaklecia lub nawet wu-du laleczki z imieniem WREDNEJ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż taka maruda jestem że trudno taką zmięde zapomnieć??:-ZAPOMNIEC O TOBIEnie jest to mozliwe
ja to wszystko wiem bo każdy lekarz tak mówi ale to czekanie daje w tyłek:-Kochana moja nie mozemy tak myslec musimy sie wspierac wkoncu musi nam sie udac a 7 miesiecy to jeszcze naprawde nie tak dlugolekarze mowia ze do roku sie pary staraja i to nie jest jeszcze czas do zmartwien gdy minie rok a nic sie nie dzieje wtedy nalezy isc na badania i probowac dzialac az do skutku
![]()
witaj wśród nas:-)Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?
Dziękuję Wam za miłe słowa trochę się mi lepiej zrobiło.
Ale staram się spokojnie podchodzi do temauo ile się da spokojnie jak wyczekujesz dzidziusia......Jutro powtórzę test tak na wszelki wypadek i zobaczymy jak wyjdą badania we wtorek
:-)
na uag wczesniej niebedzie widac niz po 5 tygodniu![]()