Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Rzut beretem.
nooooale super miec kogos tak blisko ja teraz to rzadko jestem w jeleniej bo nie mam jak sie tam dostac bede robic praafffo od wkacji to jak zrobie to Cie odwiedze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rzut beretem.
kropeczka chyba chyba u mamy i się nią opiekuje. Mam nadzieję że wszystko jest u nich dobrze. kropeczka narzeka na kolana więc pewnie niełatwo ma...A gdzie się podziewa Kropeczka???????????
nic nas nie nawiedza nie ma czasu??
o to teraz sie nie wykrecisz dawaj przepis ino migNo jedna szesnaście druga osiemnaście (jeśli mówimy o urodzeniu, zapłodnienie wcześniej)
A do wieczoru zachęcam. Mój ostatnio cieszył się jak dziecko jak wrócił a ja w szpileczkach i króciutkiej tunice rozsuniętej do pasa (tylko - no biustonosz miałam żeby cycki do pasa nie opadły) przy garach stałam i kończyłam chińszczyznę (mam swietny przepis, musze przynieść). Świece na stole i wino....I duuuuużoooo seksu:-)

No i myslisz że od razu na wódkę uda ci się wkręcić:-)
Ups... No to rzeczywiścieo to teraz sie nie wykrecisz dawaj przepis ino mig
ja to bym tak nie mogła chyba bo mieszkamy z moja mamą i bym się wstydziła![]()
Mogli by się domownicy zdziwić
DLatego ja tak kocham te swoje 37 M. Taka mała rzecz a cieszy:-)Toż to już rarytas:-):-):-)jeszcze mi zoistaly dwie weselne juz rok czasu czekaja hihi prawie 10 maja bedzie rok a co tez chcesz wpasc??![]()
Toż to już rarytas:-):-):-)
A ja bym ci nie radziła tak proponowac alkoholu na forum bo możesz miec zlot z BB:-)
ja chcę - i zapraszam też do nas - z wesela zostało nam 50 butelek z czego teraz juz jest 20;-)jeszcze mi zoistaly dwie weselne juz rok czasu czekaja hihi prawie 10 maja bedzie rok a co tez chcesz wpasc??![]()
U
A ja bym ci nie radziła tak proponowac alkoholu na forum bo możesz miec zlot z BB:-)
dawaj przepis pewnie ale a chińszczyznę też musisz kiedys podaćUps... No to rzeczywiścieMogli by się domownicy zdziwić
DLatego ja tak kocham te swoje 37 M. Taka mała rzecz a cieszy:-)
Na choińszczyznę nie mam, ale napiszę wam na pyszny makaroni z pesto...

No jedna szesnaście druga osiemnaście (jeśli mówimy o urodzeniu, zapłodnienie wcześniej)
A do wieczoru zachęcam. Mój ostatnio cieszył się jak dziecko jak wrócił a ja w szpileczkach i króciutkiej tunice rozsuniętej do pasa (tylko - no biustonosz miałam żeby cycki do pasa nie opadły) przy garach stałam i kończyłam chińszczyznę (mam swietny przepis, musze przynieść). Świece na stole i wino....I duuuuużoooo seksu:-)
No i myslisz że od razu na wódkę uda ci się wkręcić:-)
nooooale super miec kogos tak blisko ja teraz to rzadko jestem w jeleniej bo nie mam jak sie tam dostac bede robic praafffo od wkacji to jak zrobie to Cie odwiedzealbo pojdziemy na spacerek jakis
![]()