reklama

starania się - watpliwości..

Ja jak o tym mysle to nie mialam zadnych objawow fizycznych. Zrobilam test, wyszla jedna kreska (potem sie okazalo, ze to taki test do robienia tydzien po spodziewanej @:crazy:), odstawilam luteine i ku mojemu zdziwieniu temperatura nadal utrzymywala sie wysoko (mimo, ze powinna spasc bo luteina podwyzsza tempke). Po prawie tygodniu podwyzszonej temperatury pomyslalam, ze chyba jednak sie udalo i zrobilam test - najpierw tylko I, zdziwilam sie, bo gdzies w glebi wierzylam, ze beda dwie... a za chwile pojawila sie cieniutka, ale widoczna druga kreska - to juz mnie nie zdziwilo, ale poczulam sie jak uderzona w leb czyms ciezkim :szok:;-);-)

reklama
Witam sie :-) u mnie kiepsciutko mam cichą nadzieje, ze dzisiaj nie mam owulki kurde boli mnie lewy jajnik ;-) ale nie ma mojegom M :-D a tempka na normalnym poziomie, ale sluziku nie ma odpowiedniego i wydaje mi sie, ze macica jest jeszcze niezbyt otwarta;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Każda z nas jest inna i nikt nie powiedział,że musisz mieć wszystkie objawy ciążowe i dokładnie w tym samym czasie co inne dziewczyny. Ja np. miałam lekkie mdłości dopiero od 5 tygodnia, inne dziewczyny mają wcześniej. Naprawdę nie ma reguły. Poczekaj te 3 dni i wtedy rób testa.

Na pewno masz rację ja jak byłam w ciąży z synkiem to nie miałam mdłości ani mnie piersi nie bolały jedne co miałam to zgaga nawet na siusiu nie biegałam a jedyne co pamiętam to spanie wszędzie gdzie się dało każda kobieta jet inna i każda ciąż jest inna.

Witam Was Dziewczyny:-)Mało stron ostatnio piszecie,ale przynajmiej sie lepiej czyta:tak:Ja ostatnio codziennie jestem w miescie a to zakupy,a rachunki.Trzeba wkoncu cos robic i korzystac z ładnej pogody i u mnie ostatnio jest ciepełko.

hej dziewczynki :-) ale tutaj pustkami zawiało :szok::szok:
u mnie jeszcze owulki nie było wiec jeszcze jeden dzien niech wytrzymają pecherzyki a czuje, ze ten dzien sie zbliza :-)bo mam wszystkie objawy na owulke jak zawsze mialam przy clo :szok:tylko meza nie mam dzisiaj przy boku wiec lepiej niech to nie bedzie dzxisiaj ;-)ale ja wybredna jestem :-D :-Dle jajniki to nie napierdzielają, że :szok: faktycznie chyba teraz bolesniejsze owulki beda :-Dale wazne, zeby w ogóle były :tak:Zastanawia mnie tylko to czy to bedzie normalny cykl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry