Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka Kobitki:-)A u mnie po staremu,mam jeszcze mdłosci,spiaca takie typowe objawy w ciązy,czuje sie dobrze ciesze sie bo to juz czwarty miesiąc.
Hei kochana.
To dobrze ze ciaza przebiega superowo:-)U mnie 15 tydzien,nie mam mdlosci od 12 tygodnia,ale czasmi brzuch boli jakby rozrywalo mnie,okropne:-(
Buziaki
Tush wiem o tym że często testy zawodzą i bardzo bym chciała żeby tak było w naszym przypadku. @ jak narazie się nie pojawiła wiec jeszcze ciągle jest nadziejaczasem testy zawodza... duzo jest takich przypadkow...
Hejka Pajko to 28 dzień cyklu, jesteśmy po inseminacji i nasz lekarz powiedział mi żebym zrobiła teścik po 14 dniach od inseminacji , zrobiłam bo tak sobie pomyślałam że po co mam się dalej faszerować jakimś duphastonem jesli się nie udałoWitam się wieczornie:-) ja jutro idę z ciekawości na podgląd więc dam znać co i jakale tempka dzisiaj tez wysoka, i wydaje mi sie, ze macica jest opuchnięta.
Teraz wystarczy tylko czekać ;-)
Aga moze faktycznie masz bezowulacyjny cykl, albo miałas pozno owulkę. Który to dc??
KAMA co tam u Ciebie słychać??
Tush wiem o tym że często testy zawodzą i bardzo bym chciała żeby tak było w naszym przypadku. @ jak narazie się nie pojawiła wiec jeszcze ciągle jest nadziejaBużka

Nektarynko a czy te zioła działają też na endo??

Ja mam własnie stresa z tą jutrzejszą wizytą bo tak bardzo chciałaym, zeby powiedzial , ze nie ma tam nic, ale bede sie stresowala do 16:30. Chociaz bóli juz nie mam żadnych to wole sprawdzic, szczegolnie, ze sobie popilam roche większą ilość tych ziółeki mogły się tam różne rzeczy zadziać

- M przeszedł serię nieszczęśliwych wypadków i aktualnie leczy się z nadciśnienia i alergii

Hejka Pajko to 28 dzień cyklu, jesteśmy po inseminacji i nasz lekarz powiedział mi żebym zrobiła teścik po 14 dniach od inseminacji , zrobiłam bo tak sobie pomyślałam że po co mam się dalej faszerować jakimś duphastonem jesli się nie udałoi odstawiłąm choć @ jeszcze nie ma, ale przedwczoraj było troszkę kremowych upławów wiec sądzę że dzień dwa i się zołza pojawi. Choć nie ukrywam że mam cichą nadzieję że jestem z tych u których test płytkowy nie zdaje egzaminu i że wkrótce okaże się że jest ciąża. Pozostaje mi tylko wierzyć i pewnie troszkę sobie wkręcac .Pozdro
![]()