R
RiSiA
Gość
Pajka ja tam jeszcze wirze ze to chwilowy spadek..
dobrze, ze przynajmniej Ty wierzysz ;-) bo ja juz przestałam. o, ale zawsze mozna powiedziec, ze spadek jest z powodu choroby
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka ja tam jeszcze wirze ze to chwilowy spadek..
bo zrobilabys test i wiedzialabys na czym stoisz.. a to nie wiadomo..
i bedzie wiadomo, czy ten spadek to przez to, ze sie zle czuje dzisiaj czy przez to, ze zbliza sie @
, a na dodatek jeszcze godzinę w pracy muszę siedzieć

. Mieliśmy jutro z M jechać w góry, a chyba posiedzimy w domku
mierzyłam dzisiaj tez normalną tempke, zeby zobaczyc czy dzisiejszy skok nie jest zwiazany z przeziebieniem i miałam 36,4 a tempka w pochwie 37.3 
I już się nie stawiaj nam tutaj tylko testuj i koniec i kropa! Czeam na te Twoje II bo w przyszłym cyklu chcę zacząć ziółka pić i Twój przykład ma mi i reszcie dodać sił! I nie dysutuj
heheheh...
Pajka
Kuzwa - testuj no.
A ponadto - czego mierzysz jakies 2 tempki ? Co to znaczy normalna tyle a w pochwie tyle. Gdzie ty zwykle mierzysz tempki ?
A skok moze byc przeziebieniowy - ale przy tak dlugiej lutealnej bardziej stawiam na fasolkowy wiec rob testa no i sie zobaczy

nie chce, zeby moj M wiedzial na razie co i jak dopoki tescior nie wyjdzie, ale byl problem bo ma dzisiaj wolne. Wiec specjalnie nie kupilam kapusty, zeby isc a wiedzialam ze mamy duzo zakupow wiec nie pojdzie ze mną no i udało sie :-) kupilam dodatkowo magnez i sie nie zorientował 
A wiec 36.4 to prawidlowa tak ? Jesli tak to raczej slabe szanse......choc nic straconego - o ile jest to jednorazowy spadek